גרידה ומחיצה ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גרידה ומחיצה ברחם
    אני
    02/03/2014

שלום רב. לפני חודשיים וחצי עברתי גרידה בשבוע 16 עקב מום בעובר (בקע בסרעפת). כיומיים לאחר הגרידה על לי החום וחזרתי לבית החולים. אישפזו אותי לחמישה ימים עקב זיהום. במהלך האשפוז, בבדיקת אולטראסאונד העלו חשד למחיצה ברחם. לאחר חודש וחצי חזרתי על הבדיקה (אולטראסאונד תלת מימד) והחשש אומת- יש מחיצה ברחם באורך 12 מ"מ. האם אתם ממליצים להסיר מחיצה כזאת? אמנם לא עברתי הפלות מוקדמות עדיין ונכנסתי להריון באופן טבעי אך אני חוששת מהנזקים שהמחיצה עלולה לגרום.. האם הסיכונים שבניתוח להסרתה גוברים על הסיכונים שבנזקים ממנה?

כמו כן, אבגלל הזיהום אני מאוד חוששת שנגרמו לי הדבקויות ונזקים אחרים מהגרידה המאוחרת.. האם מומלץ לבצע צילום רחם? האם הוא יכול לשפוך אור גם על גודל המחיצה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרידה ומחיצה ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרידה ומחיצה ברחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/03/2014

צילום רחם והיסטרוסקופיה יספקו מידע אמין יותר על מצב המחיצה ונחיצות ההתערבות הניתוחית,לכן כדאי להשלים את הביקות האלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו