האם מחזור? דחוף!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם מחזור? דחוף!!!
    ד
    06/04/2008

שלום לרופאים היקרים. לפני 14 יום בדיוק בוצעה הזרעה, לאחר טיפול בגונאל אף. לפני יומיים התחיל דימום קל שעדיין נמשך אולם הוא קל הרבה יותר ממחזור. לכן ביצעתי היום בדיקת בטא כדי לוודא אם מדובר בהריון, והתשובה שלילית. באותה הזדמנות בדקו גם את ערכי הפרוגסטרון ו- E2. ערך הפרוגסטרון הוא 2.5. עפ"י הבנתי, זהו ערך גבוה מידי לתחילת מחזור. לכן אני ממש לא יודעת אם מדובר אמנם במחזור ואם להתחיל שוב בטיפול 0אם מדובר במחזור אני צריכה להתחיל להזריק גונאל אף עוד יומיים ובינתיים מסניפה סינרל). האם אמנם ערכי הפרוגסטרון אינם תקינים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מחזור? דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד

ד''ר דוד ישי
    06/04/2008

לדעתי הפרוגסטרון נמוך. אבל לא זה הקריטריון להתחלת טיפול. אני מקוה מאד שיש רופא שמקבל את התוצאות ונותן לך הנחיות ושלא את מחליטה האם ומתי להתחיל בטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מחזור. האם סינרל הזיק?

דידי
    07/04/2008

כפי שכתבת, אכן פניתי לרופא המטפל ובאולטרסאונד נצפתה רירית רחם בעובי 10 מ"מ. על כן לדבריו לא מדובר במחזור ויש להניח שהמחזור יגיע בעוד מס' ימים. בינתיים, ועד הבדיקה היעום, הסנפתי סינרל כבר שלוש פעמים (מובן שכעת הפסקתי, כי ההוראות הן להתחיל ביום הראשון של הוסת). האם יתכן שהסינרל הזיק בדרך כלשהי? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו