הגוף מתרגל לגונל???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הגוף מתרגל לגונל???
    אורין
    03/03/2014

בוקר טוב, רציתי לדעת עפ"י נסיון אם הגוף מתרגל להשפעת הגונל ואחר תקופה אינו משפיע? אציין שהחודש אני מזריקה פעם שניה- המינון הוכפל ל150יחידות,ונצפו 2 זקיקים בלבד. חודש שעבר בחצי המינון נצפו לי מספר זקיקים.-אך ההזרעה לא צלחה.
    הFSH 6.1 , היתכן לאחר הכפלת הכמות-" היבול" מועט ביותר?
    האם הדבר תלוי במס' הימים בהם הזרקתי? לא עולה על 4 ימים.מאחר ואני מבייצת מוקדם מהרגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגוף מתרגל לגונל???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגוף מתרגל לגונל??? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/03/2014

מוקדם מדי להסיק מסקנות נמהרות ,אין מצב כזה של הסתגלות לגונל ,יש מצב של ירידה ברזרבה השחלתית ,אולם כאמור מוקדם מדי לקפוץ למסקנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובהמשך:

אורין
    03/03/2014

בדיקות הורמונליות ביום ה3 למחזור הינן תקינות.FSH 6-אסטרדיול 200-אלה הזכורים לי כעת. ביצעתי אותם החודש.היה והייתי מזריקה מעבר ל3 פעמים-התגובה הייתה יותר טובה?חודש שעבר היו לי מס' זקיקים בשלים ,האם הירידה בתגובה השחלתית תיתכן כל כך מהר? מחזור אחרון לפני חודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובהמשך: - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/03/2014

השינוי ברזרבה השחלתית מתרחש בפרקי זמן יותר גדולים,ולכן כל שינוי הבא ליידי ביטוי בטווח זמניםקצר שייך לתגובה ולנסיבות המיוחדות של אותו החודש הטיפולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו