סיכוי להידבקויות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להידבקויות
    אני
    03/03/2014

שלוםרב, מבקשת לדעת מה הסיכוי לקיום הדבקויות בעקבות גרידה בשבוע מאוחר (15) שלאחריה זיהום בשלו אושפזתי לקבלת אנטיביוטיקה. האם ההידבקויות יכולות להיות רק בתוך הרחם או שגם מחוצה לו (בחצוצרות לדוגמא). האם רצוי לבצע צילום רחם אחרי מקרה כזה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להידבקויות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי להידבקויות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/03/2014

ללא ספק גרידה בשבוע מתקדם המלווה בסימנים של דלקת אגנית מהווים סיכון משמעותי להידבקויות ברחם ,בחצוצרות ובאגן ,הסכנה לאי פריון במצבים של אפיזודה אחת של דלקת באגן הינה כ-10%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר. בהמשך לזאת...

אני
    03/03/2014

מה עלי לעשות? האם לבקש צילום רחם? איך מזהים הדבקויות? איך מטפלים בהן? אני שלושה חודשים אחרי הגרידה ואין הריון....
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר. בהמשך לזאת... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/03/2014

בחלוף סכנת הדלקת האגנית ניתן יהיה לבצע בשלב ראשון צילום רחם כדי לראות אם נגרם נזק כלשהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו