דימום שבוע לאחר ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום שבוע לאחר ביוץ
    לי
    09/03/2014

בת 29, שחלות פולציסטיות. יש לי ילדה בת 4- מהריון טבעי.הריון שני טבעי הסתיים בגרידה כי לעובר לא היה דופק (לפני שנה). אין בעיה של זרע.
    באוגוסט האחרון עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת הידבקות בפתח חצוצרה ימין.
    מאז, שבוע בדיוק אחרי הביוץ יש לי הפרשות דמיות והכתמות שנמשכות כמה ימים עד להגעת הוסת, והוסת נמשכת שבוע נוסף.
    ביצעתי גם 3 הזרעות, אחת על בסיס ביוץ טבעי ושניים על בסיס הורמונים (ותמיכה לאחר מכן) וכל פעם זה קורה לי. יש לציין כי ב 2 ההזרעות הראשונות הזקיק היה בשחלה ימין, ולפני ההזרעה השלישית ביצעתי צילום רחם שהראה על חצורה ימין חסומה, ובוצע צינתור (לא ברור אם צלח. ולמעט זה השאר היה תקין), את הזרעה מספר 3 (ניסיון אחרון לפני מעבר להפריה) ביצעתי לפני שבוע והביוץ היה בשחלה שמאל. וגם הפעם כעבור שבוע התחיל לי דימום. (רירית רחם הייתה 7.5- 8 מ"מ)
    אני מתוסכלת מאוד. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה הייתם ממליצים לי לבדוק ?
    אודה לעצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום שבוע לאחר ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום שבוע לאחר ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/03/2014

לדמם כזה יכולות להיות 3 סיבות
    1.אי ספיקה של הגופיף הצהוב-ואכן קיבלת טיפול הורמונלי תומך שלר התגבר על הבעיה
    2.גורם אורגני ברחם או צואר הרחם ,לכן יש לבקר שנית את שלימותם ותקינותם של איברים אלו,במיוחד לאור ההידבקויות שהיו לך בעבר.
    3.בעיה מקומית בנרתיק או צואר הרחם המתעוררת בעקבות החדרת הנרות-יש לבצע בדיקה בזמן אמת כאשר מופיע הדימום ולהתרשם אם מקורו מגירוי מקומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו