דחוף בבקשה בלחץ מהפריית ICSI

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה בלחץ מהפריית ICSI
    לילך
    13/03/2014

שלום,
    בת 36, צילום רחם תקין, פרופיל תקין, AMH מצויין, בדיקת זרע תקינה יחסית (ריכוז זרע טוב 56 מליון, תנועתיות טובה 60% אך5% מורפולוגיה תאים תקינים) לאחר מספר הזרעות שהניבו 2 הריונות כימיים מעבר להפריה ראשונה בה היו 5 ביציות והוחזרו 3, 2 איכותיים דרגה 1 הוחזרו. כעת אני בשבוע 5+ אחרי ההפריה ורק היום גיליתי שהפריית 3 הביציות הייתה בשיטת ICSI וממש הייתי בשוק כי לא אמרו לי כלום על זה וממש התאכזבתי, מדוע זה קרה? האם הזרע לא הצליח להפרות את הביציות שלי? מה זה אומר עכשיו? שאני צריכה להיות בפאניקה כל ההריון הזה שלא יהיו מומים בעובר?
    אודה לייעוץ והסבר מניסיונכם הרב , תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה הוחזרו שניים אכותיים

לילך
    13/03/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה הוחזרו שניים אכותיים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/03/2014

את השיקול לביצוע ה-ICSI עלייך לברר עם הרופא המטפל .באשר לפרוצדורה עצמה ראוי לציין כפי /שהדבר מופיע בטופס ההסכמה מדעת לטיפול הפריה-יתכן וטכניקה(ICSI )מעלה במעט את ההסתברות להפרעה גנטית.
    במהלך ההריון קיימות מספיק בדיקות על מנת להגיע להערכה אופטימלית של הסטטוס של העובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מניסיונכם

לילך
    15/03/2014

מניסיונכם האישי - בבקשה, האם הסיכוי שיהיה מום הוא כמעט בטוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מניסיונכם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/03/2014

מרבית הסיכויים שהכול יהיה תקין,כאמור מיקרומניפולציה מגדילה רק במקצת את הסיכוי להפרעה גנטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו