תגובה חזקה לזריקות.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תגובה חזקה לזריקות.
    רחל
    18/03/2014

אני בת 30 ללא בעיות. לבן זוג - בעיית זרע קשה.
    אם אני מאבחנת נכון את מצבי, הרי שהגוף שלי מגיב חזק מאד לזריקות.
    מאוביטרל אני מגיעה לגירוי יתר. בסבב אחרון נתנו לי דקא פפטיל לביוץ לפני שאיבה ואחריו תמיכה מקסימלית ממש.
    מרגע קבלת הדקא פפטיל הרגשתי דיכוי מוחלט של כל המערכת. אפס תופעות הקשורות להורמונים, ואצלי הן רבות בדר"כ (התיבשות, שתן מרובה, רגישות בחזה וכו).
    ולא טעיתי. למרות התמיכה הגדולה, אתמול (12 יום מההחזרה):
    בטא - שלילי.
    פרוג' - 3
    E2- 90.
    איך ייתכן רמות נמוכות כל כך כשאני מקבלת 3 אנדומטרין, 4 אסטרופם ופרוג' ריטארד?
    האם ייתכן שאכן אני מגיבה חזק לדקא פפטיל והוא גרם שהתמיכה כלל לא נספגת?

בטיפול האחרון אגב, הערכים היו נמוכים יחסית (2000-E2) ובכל זאת לא רצו לתת לי אוביטרל למרות שדי ברור לי שהיה ניתן לתת לי...

איזה דרך לפיתרון אפשר להציע במקרה שלי: סיכון במתן אוביטרל לעומת אפס סיכוי במתן דקאפפטיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה חזקה לזריקות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה חזקה לזריקות. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/03/2014

השיקול לתת דקפפטיל לגרימת ביוץ נכון,מריך לנקוט בכל דרך אפשרית למניעת גירוי יתר מסכן חיים,בנסיבות המקרה ניתן לשקול:
    1.הקפאת העוברים במחזור הטיפול והחזרתם בחודש העוקב בטיפול הורמונלי תחליפי
    2.ביצוע IVM-בהליך זה נעשה שימוש בגירוי מינימלי והזקיקים נשאבים בעודם קטנים,הבשלת הביציות נעשית בתנאי המעבדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך. האם קראתי נכון את המפה?

רחל
    18/03/2014

האם אכן לא נספגה כלל התמיכה המאסיבית שקיבלתי?
    או שחלילה יכול להיות שיש לי בעיה שלא נבדקה?

ושאלה נוספת: אמרו לי שIVM לא מתאים כל כך להפריה בICSI עם נתוני זרע נמוכים מאד. כיום, מתוך 15 ביציות כש 10 מופרות נותרים 2-3 עוברים להחזרה ולא גדלים עוברים שמתאימים להקפאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך. האם קראתי נכון את המפה? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/03/2014

התמיכה נספגה ומלאה את תפקידה,אולם בהעדר הריון רמות ההורמונים יורדים דרסטית,באשר לIVM המידע שלך אינו מדויק וניתן להבשיל ביציות לשלב מתאים ל-ICSI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו