מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תגובה חזקה לזריקות.רחל18/03/2014
אני בת 30 ללא בעיות. לבן זוג - בעיית זרע קשה.
אם אני מאבחנת נכון את מצבי, הרי שהגוף שלי מגיב חזק מאד לזריקות.
מאוביטרל אני מגיעה לגירוי יתר. בסבב אחרון נתנו לי דקא פפטיל לביוץ לפני שאיבה ואחריו תמיכה מקסימלית ממש.
מרגע קבלת הדקא פפטיל הרגשתי דיכוי מוחלט של כל המערכת. אפס תופעות הקשורות להורמונים, ואצלי הן רבות בדר"כ (התיבשות, שתן מרובה, רגישות בחזה וכו).
ולא טעיתי. למרות התמיכה הגדולה, אתמול (12 יום מההחזרה):
בטא - שלילי.
פרוג' - 3
E2- 90.
איך ייתכן רמות נמוכות כל כך כשאני מקבלת 3 אנדומטרין, 4 אסטרופם ופרוג' ריטארד?
האם ייתכן שאכן אני מגיבה חזק לדקא פפטיל והוא גרם שהתמיכה כלל לא נספגת?
בטיפול האחרון אגב, הערכים היו נמוכים יחסית (2000-E2) ובכל זאת לא רצו לתת לי אוביטרל למרות שדי ברור לי שהיה ניתן לתת לי...
איזה דרך לפיתרון אפשר להציע במקרה שלי: סיכון במתן אוביטרל לעומת אפס סיכוי במתן דקאפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה חזקה לזריקות. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2014השיקול לתת דקפפטיל לגרימת ביוץ נכון,מריך לנקוט בכל דרך אפשרית למניעת גירוי יתר מסכן חיים,בנסיבות המקרה ניתן לשקול:
1.הקפאת העוברים במחזור הטיפול והחזרתם בחודש העוקב בטיפול הורמונלי תחליפי
2.ביצוע IVM-בהליך זה נעשה שימוש בגירוי מינימלי והזקיקים נשאבים בעודם קטנים,הבשלת הביציות נעשית בתנאי המעבדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך. האם קראתי נכון את המפה?
רחל18/03/2014האם אכן לא נספגה כלל התמיכה המאסיבית שקיבלתי?
או שחלילה יכול להיות שיש לי בעיה שלא נבדקה?
ושאלה נוספת: אמרו לי שIVM לא מתאים כל כך להפריה בICSI עם נתוני זרע נמוכים מאד. כיום, מתוך 15 ביציות כש 10 מופרות נותרים 2-3 עוברים להחזרה ולא גדלים עוברים שמתאימים להקפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך. האם קראתי נכון את המפה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2014התמיכה נספגה ומלאה את תפקידה,אולם בהעדר הריון רמות ההורמונים יורדים דרסטית,באשר לIVM המידע שלך אינו מדויק וניתן להבשיל ביציות לשלב מתאים ל-ICSI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)