ללא הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ללא הריון
    irle
    19/03/2014

שאלה
    אנחנו לא מוסברים, כל הבדיקות תקינות, מחזור של 28 יום בול.
    אחרי 5 הזרעות 2 רגילות 3 עם גונאל אף. ולפני שבועיים IVF , 10 מופרים, כולם 8 תאים ואיכותיים.. 2 הוחזרו מיד, וכלום לא קרה.
    השאלה שלי היא כזאת....
    המחזור שלי מאז ומתמיד כמו שאמרתי 28 יום, אבל בתכלס 3 ימים לפני , מתחיל דימום קל, ואז מגיע המחזור (ל4 ימים) .
    השאלה שלי, האם החזרה של עוברים ביום ה17 (כי ב14 שאבו והחזירו 3 ימים אחרי), לא נותן אופציה להשתרשות, כי בעצם 9 ימים אחרי כבר התחיל דימום... ואז אחרי 12 יום קיבלתי מחזור...האם לא כדאי באיזשהי צורה לגרום למחזור להתעכב???
    מקווה שהשאלה שלי ברורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללא הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללא הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/03/2014

במחזור טיפולי סדר האירועים משתנה ומותנה בתגובה ההורמונלית,ולכן הטעון שלך לא תופס,כנראה שהסיבה להעדר השתרשות היא אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/03/2014

במחזור טיפולי סדר האירועים משתנה ומותנה בתגובה ההורמונלית,ולכן הטעון שלך לא תופס,כנראה שהסיבה להעדר השתרשות היא אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו