מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- באיזה שבוע אני?טלי20/03/2014
שלום,
ב"ה אני בהריון.
לפי הספירה מהמחזור (קיבלתי ב1/12/13) אני בשבוע 15+4
אבל לפי הספירה של בלינסון כשהשתחררתי (IVFׂ) אני בשבוע 16+1
ובכלל לפי האולטרסאונד בסקירת מערכות אמרו שאני בשבוע 16+4.
אז באיזה שבוע אני? 15 או 16 ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
באיזה שבוע אני? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2014חישוב גיל ההריון ב-IVF נעשה ממועד שאיבת הביציות+שבועיים-צאי וחשבי זאת לבד ולפי זה יחשב גיל ההריון שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכנזי
לולי21/03/2014בהקשר לתשובתך לאחת הבנות..
אמרת שסופרים ממועד שאיבת הביציות + שבועיים אתה מתכוון שבועיים אחרי השאיבה או שבועיים לפני השאיבה???
אם השאיבה שלי הייתה ב 15.8 אז התאריך וסת הוא 1.8??
או 29.8 ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/20141.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך,שאלה נוספת
לולי23/03/2014תודה על תשובתך ..
שאלה שמסקרנת אותי וסליחה על הבורות פשוט זה טיפול ראשון..
אם השאיבה התבצעה ב 15.8 והתאריך ווסת הוא 1.8 אז איך בעצם התאריך הוא לפני בכלל השאיבה
זאת אומרת איך בכלל התחיל הריון לפני שאיבת בציות????
תודה רבה על תשובתך ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובתך,שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014את צודקת אבל זו הדרך שמחשבים גיל הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה על מגנומטר
לולי23/03/2014אוקי.. תודה בכל זאת..
שאלה שקשורה לנושא אחר..
אישה בהריון יכולה לעבור ללא חשש במגנומטר???
השערים החשמלים שיש בקניון,,בכניסה לבתי חולים
חלק אומרים כן וחלק לא..
אודה לתשובה.. תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה על מגנומטר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאכלים בהריון
לולי23/03/2014תודה רבה פרופסור אשכנזי.
שאלה נוספת..
אני יודעת שאסור לאכול סושי בזמן ההריון
חלק אומרות שאסור גם ביצת עין בגלל שהחלמון לא מבושל.
האם זה נכון???
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאכלים בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני לא אוכלת דג נע אלא עם אצה?
נונה23/03/2014סליחה שהתפרצתי לשאלה...
אם אני אוכלת סושי אבל בלי דג נע... אבל עם אצה... זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבית
מנסה23/03/2014אם את מכינה בבית אין בעיה אבל במסעדות לרוב אותה סכין שחתכה את הדגים היא זו שחותכת את הירקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנונה
לולי23/03/2014היי זה בסדר..
אני בכללי לא אוכלת סושי עם דג בלי הקשר להריון
אני למשל אוכלת סושי צמחוני והבנתי שזה מותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)