מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כדורי תמיכהirle22/03/2014
יש לי שאלה
אנחנו לא מוסברים, והגענו לטיפולי IVF, 17 ביציות מהן 14 תקינות 10 הופרו... 2 הוחזרו אחרי ימים.. 8 תאים "עוברים יפים" כך טען הרופא...
הטיפול לא צלח...
ולא רק שזה לא צלח, קיבלתי מחזור כבר יומיים לפני הבטא, (אפשר להגיד אפילו שלושה ימים לפני כי התחיל הדימום כבר עשרה ימים אחרי ההחזרה...)
קבלתי כתמיכה איזה כדורים נסיוניים... (לא עשיתי בדיקות דם בין ההחזרה לבטא)
ורציתי לדעת, האם יכול להיות שהטיפול לא צלח בגלל שכדורי התמיכה לא היו מספיק טובים, או מספיק מותאמים לי .?
איך אפשר לדעת? ומה כדאי לעשות להבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי תמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/03/2014צריכה להחזיר עוברים לחצוצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישירות לחצוצרה-
irle22/03/2014האם זה בהרדמה מלאה? מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ישירות לחצוצרה- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2014הפעולה קרויה( ZIFT(zygote intrafallopian transfer היא מבוצעת בהרדמה כללית למחרת השאיבה והיא עשויה להיות מועילה במצבים כמו שלך.ניתן כמו כן לבצע בחירה סלקטיבית של זרע בשיטת ה-IMSI העושה שימוש בהגדלה פי 6000 לבידוד תאי זרע איכותיים לצורך ההפריה,כמו כן ניתן לעשות שימוש באמבריוסקופ לצורך המידע,המעקב אחרי העוברים ,וזיהוי עוברים איכותיים העשויים לגדול לבלסטוציסטים ולבצע החזרת בלסטוציסטים,טכנולוגיה חדשה שהוכנסה לשימוש במספר יחידות יכוה לזהות פגמים ברצף הגנטי של עוברים הקשור בכשלון חוזר ולבודד עוברים אכותיים ללא פגמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטעררת לא הבנתי
irle22/03/2014סליחה שאני מציקה, אבל לא הבנתי
למה בעצם כדאי לי להכניס עוברים ישירות לחצוצרה? האם זה המחזור?האם זה חוסר הצלחה להרות.?
כי העוברים גם אלו שהוקפאו היו תקינים.
לא עשו לי בדיקת דם אחרי ההחזרה ככה שאני לא יודעת מה היה רמת הפרוגרסטרון שלי.
אבל האם לא יכול להיות שהתמיכה שקיבלתי אחרי ההחזרה (בלהתחשב בזה ששלושה ימים לפני הייתה שאיבה של 17 ביציות) לא הייתה מספיקה מתאימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שלא הבינו אותך
מיכל22/03/2014בהודעה המקורית, זה נראה כאילו שעברת 17 טיפולי IVF - ככה לפחות לי זה היה נראה בהתחלה ואולי זה מה שהבינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא טיפול אחד
irle22/03/2014טיפול אחד 17 ביציות עשר הופרו והכל היה בסדר...
השאלה שלי היא בעיקר למה קיבלתי מחזור ביום העשירי אחרי ההחזרה...
והאם זה יכול להיות קשור לזה שהייתי בתוך איזה מחקר, שעושה ניסוי לגבי החלפה של כדור התמיכה הרגיל (הואגינאלי) לכדור דרך הפה...
האם יכול להיות שאולי הכדור לא יעיל, ובעצם קבלתי תמיכה לא מספיק טובה, ואז בעצם לא הייתה השתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא לא טיפול אחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2014ההתייחסות היתה עבור זוג שעבר 17 נסיונות ללא הצלחה,במקרה שלך פשוט לא הרית,לדאבונינו אין הצלחה של 100% ,ולכן כל מה שנדרש שתמשיכי לנסות,אינני רואה בתמיכה את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הסברת את עצמך נכון,שימי לב!!!!!
שירה23/03/2014זה הראה כאילו עברת 17 טיפולים!!!!!! ובגלל זה השיבו לך לגבי 17 טיפולים ללא הצלחה - והמליצו לך לנסות זיפט - שזה החזרת עוברים לחצוצרה. הליך מסובך ופולשני.
שימי לב ותסבירי את עצמך........ לא לבלבל את הרופאים שגם ככה מתנדבים פה ועוזרים לנו יום ולילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מבלבלת את הרופאים, שימי לב
שירה23/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטעררת לא הבנתי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2014הביצית שחורגת מהשחלה נמצאת בחצוצרה ושם היא מופרית על ידי הזרע באופן טבעי.
החצוצרה היא המעבדה הכי טובה.
כאשר מכניסים ביצית מופרית למחרת השאיבה לחצוצרה אנחנו חושבים שהמעבדה הטבעית תעשה את העבודה יותר טוב.
נשים שנכשלו בדרכים הרגילות הצליחו על ידי פעולה זו שדורשת הרדמה כללית ולפרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)