עזרה דחופה - כאבי בטן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה - כאבי בטן
    אירית
    24/03/2014

בעקבות שחלות פוליצסיטיות והיעדר ביוצים, עברתי טיפול בגונאל F + הזרעה לפני כשבועיים וחצי. לשמחתי לפני מס' ימים בדקתי בטא (פעמיים, בבדיקת דם) ויצאה חיובית.
    אולם, בשבועיים האחרונים אני סובלת מכאבי בטן תחתונה חזקים מאוד. הכאבים באים ב"התקפים" קצרים וכואבים מאוד. נבדקתי בשבוע שעבר במיון נשים ונאמר לי שהכאב נובע משחלות מוגדלות, ושמלבד שתיית מים מרובה ואקמול אין מה לעשות.
    אני אמורה לעשות אולטרסאונד לבדיקת דופק בעוד שבועיים.
    האם יש משהו שאפשר לעשות עם הכאבים? לצערי האקמול לא משפיע, וכשיש "התקף" כזה אני סובלת מאוד.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה - כאבי בטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה - כאבי בטן - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/03/2014

הגירוי השחלתי עלול לגבור בעקבות ההריון ,ובנוסף יתווספו גם התכווצויות של הרחם ,כך שעלייך להיות מודעת ולהשתמש בתכשיר שהומלץ לך עד להקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' אשכנזי

ליאור
    25/03/2014

האם מותר לקחת אופטלגין בזמן היריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה, ושאלה נוספת

אירית
    26/03/2014

האם בעקבות השחלות המוגדלות הצטברו אצלי נוזלים?
    מאז שהחלו הכאבים אני רואה עלייה במשקל, למרות שפיזית אין שינוי נראה לעין בגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה

רווית
    24/03/2014

גם לי זה קרה אחרי השאיבה ולמשך שבועיים, בקושי יכולתי לשבת ולא נדבר על כאב בשחלות במתן שתן (נשימות עזרו) אבל ב"ה אחרי שבועיים של הרבה הרבה מים, מנוחה ואי מאמץ הכל נעלם כלא היה, השחלות נרגעו לחלוטין עוד לפני האולטרסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/03/2014

כדאי לבצע ביקורת אולטרסאונד ,וניתן להשתמש בצורה מבוקרת גם באופטלגין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו