שעווה בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שעווה בתחילת הריון
    חסוי
    26/03/2014

שלום, אני בהריון בחודש הראשון מIVF האם אפשר לעשות שעווה בידיים, גבות שפם או שלא מומלץ? אם יש אפילו הסיכון הקטן ביותר אני אוותר. בבקשה אשמח לדעת.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה בתחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי עד שיענו

רות
    26/03/2014

אני בתחילת הריון וגם רגילה לעשות אבל לא לקוחת סיכון בשום דבר שלא נראה לי חובה. אני מניחה שהרופאים יגידו אין סיכון ואין בעיה אבל אם שאלת את זה אז תקשיבי גם לאינטואיציה האימאית שלך.. לא הכל שחור או לבן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש צדק בדברייך

חסוי
    26/03/2014

תכלס את צודקת ואני כבר אחרי הפלה אחת ואני שיא המפחדת לקחת סיכון בדבר הכי קטן, אז אני אדחה את הדברים הלא הכרחיים.

מתי את חושבת שכדאי כבר כן לעשות אחרי השליש הראשון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת היא

רות
    26/03/2014

היי,
    האמת היא שכרגע עברתי לסכיני גילוח.. פשוט אכותיים וזה נוח לי ולא מרגיש לי חובה להסרת שיער אז אנסה להסתדר עם זה בע"ה עד הלידה :) . ההריון הזה כל כך יקר לי ואחרי שנים שאני מאמינה שכל דבר מיותר להמנע למרות שמותר כמעט הכל אז זה לשיקולך ולפי התחושות האישיות שלך.. אני נמנעת מהמון דברים שעשיתי קודם כמו לעמוד 4 שעות רצוף ולבשל :), כמו להתרחץ המים חמים וכל מיני שטויות שלי קל לוותר על התענוג.. כל אחת והאופי שלה.. היסטרי / זורם / מה שיהיה יהיה... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

חסוי
    26/03/2014

אני מאחלת לך הריון בריא וקל דבר ראשון!!! דבר שני אני כל כך מבינה אותך אני גם היסטרית כמובן לאחר מה שעברתי אני מפחדת מאוד מאוד מהדופק אבל מנסה להיות רגועה כמה שניתן... והאמת שאני מפחדת לאכול דברים שאני לא בטוחה לגביהם וכאלה אני מנסה כמה שיותר להיזהר אבל את יודעת אין חוקים הכל משמיים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת אבל

רות
    26/03/2014

צודקת, הכל משמיים :) אבל גם בידינו.. יש לנו את הבחירה בטוב.. או בפחות טוב :) סך הכל כמה חודשים מוותרים על כמה דברים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה בתחילת הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/03/2014

כדאי להמתין עד לגמר הטרימסטר הראשון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו