האם מותר?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם מותר?
    שירה
    26/03/2014

מותר לאכול גרעינים ופיצוחים בהיריון? שאלה אולי טיפשית אבל זה היריון יקר ואני מפחדת מכל דבר קטן שאני מכניסה לפה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מותר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

אני
    26/03/2014

כדאי להימנע מבוטנים בהריון. אחרי אכילה של פיצוחים כדאי ללעוס טוב ובכלל לא מומלץ לשכב לפחות שעתיים. סך הכל בשקדים, אגוזים גרעינים .. יש ויטמינים טובים ובעדיפות ללא קלויים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להימנע מבוטנים?

שירה
    26/03/2014

ובמבה מותר? אכלתי במבה מקודם... ועכשיו אני בלחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בסדר

טל
    26/03/2014

התכוונתי בוטנים להימנע זה אלרגני קראי בגוגל.. במבה זה לא בדיוק כמו בוטנים כי מבשלים את החמאת בוטנים שבה וזה משנה את האלרגנים אבל עדיף להימנע בכללי ולא קריטי אם אכלת קצת בוטנים אז בטח לא במבה. תנסי להימנע ואם בטעות אכלת זה לא נורא זו רק המלצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מותר? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/03/2014

אפשר, היות וזה הריון יקר תקני פיצוחים טובים ויקרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו