פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוריות
    דיאנה
    29/03/2014

ערב טוב רופאים!
    מנסים להיכנס להריון קרוב לשנה. בדיקת זרע תקינה, פרופיל הורמנולי, פרוגסטרון ביום ה-21, רירית ומעקב זקיקים נראה תקין. בחודש שעבר עברנו הזרעה שלא צלחה במסגרת מרכז בריאות האישה... כעת הפנו אותנו לרופא פוריות. למה אני צריכה לצפות מהרופא? איזה בדיקות אמורה לבצע? או בכללל ממה מתחילים...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוריות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/03/2014

על הרופא לבצע הערכת מצב בהתאם לכלל הנתונים כולל גילך ולשקול על טיפול המתחיל בד"כ בהשריית ביוץ עם הזרעות תוך רחמיות על מנת לשפר את סיכוייך להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• vnal

דיאנה
    30/03/2014

ועוד שאלה באותו הקשר... החודש התור שלי לרופא הפוריות יהיה יום אחרי הביוץ (עד כה המחזור והביוץ סדיר וידוע). בפעם אחרונה שהייתי במעקב זקיקים (לפני ההזרעה) אמרו לי שהרירית שלי 9 ממ... האם אני יכולה לבקש תמיכה? או שזה לא קשור או מספיק טוב. פשוט לא רוצה לפספס גם את החודש הזה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

דיאנה
    31/03/2014

אשמח לתשובה..... האם יש משהו שאני יכולה לבקש מהרופא? פרט לצילום רחם... מותר לנסות את התמיכה או שחייב בשביל זה קודם בירור.... תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/03/2014

בתנאים הקיימים הייתי משאיר את שיקול הדעת לגבי מתן תרופה כזו או אחרת בידי הרופא המטפל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו