סבב מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סבב מוקפאים
    דנה
    31/03/2014

שלום, אני בת 28 בשלב של IVF עקב בעיית זרע, עברתי לפני חודשיים שאיבה ובגלל חשש מגירוי יתר לא עברתי החזרה. היום אחרי 7 וחצי שבועות הגיע המחזור (לרוב מגיע כל 5 וחצי-6 שבועות) ואני אמורה להתחיל סבב מוקפאים פעם ראשונה.
    במרפאה שאני מטופלת בה אמרו שלא עובדים בחול המועד ואמרו שאפשר להתחיל לקחת פרוגינובה ולמשוך את זה עד אחרי החג ואז ההחזרה תהיה לא לפני ה25 לחודש. או לחכות למחזור הבא שלוקח לו הרבה זמן להגיע.
    האם זה מוריד את סיכויי הקליטה או בעייתי למשוך את זה עד אחרי החג? האם יש סיכוי שיספיקו עוד לפני לעשות החזרה? או שעדיף באמת לדחות לחודש הבא למצב אופטימלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבב מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבב מוקפאים - תגובה

פרופ' שחר קול
    31/03/2014

לפי הנתונים בספרות המקצועית אפשר למשוך עד 35 יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה לא פוגע בסיכויי הקליטה?

דנה
    31/03/2014

אשמח לקבל חוות דעת אם כדאי להתחיל כרגע ולמשוך עד אחרי החגים עם פרוגינובה או שלוותר על הסבב הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו