מוזאיקת טרנר+ פרוטוקול ארוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מוזאיקת טרנר+ פרוטוקול ארוך
    גיגי
    02/04/2014

ערב טוב,
    לפני שבוע התחלתי פרוטוקול ארוך (דיכוי בדקפפטיל 0.1) אתמול קיבלתי תשובת קריוטיפ שלה המתנתי שלושה חודשים . התשובה חזרה עם מוזאיקת
    46xx(26), (2) 45x (2), 47xxx .
    אני בת 37, לאחר 7 הזרעות, שכלל הריון בנסיון השלישי והפלה בשבוע 9, ועכשיו אחרי שני ivf שכללו 7 החזרות (רובן ממוקפאים) שכללו מס׳ הרינות כימיים .
    הבנתי שזוהי מוזיאקה ברמה מאד נמוכה, שאלותי הן:
    הייתכן שמוזיאקה זו היא הסיבה לאי פריון?
    האם מומלץ פרוטוקול ארוך?
    האם מומלץ PGD או PGS ?

לתשובתכם המהירה אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוזאיקת טרנר+ פרוטוקול ארוך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/04/2014

בהחלט יש לשקול PGS ולפעול בנחישות לפני שתהיה ירידה ברזרבה השחלתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש העדפה לסוג הטיפול

גיגי
    04/04/2014

תודה רבה, רציתי לציין כמו כן שגם יש לי רחם דו קרני. ובגיל 40 התכנון שלי הוא להכנס למנהפאוזה מבחירה שכן אני גם נשאית brca2 (כריתת שחלות) לכן באמת שהזמן קצר מבחינתי. השאלה אם עובדים בנחישות האם יש פרוטוקולים מועדפים במקרה שלי? כרגע בדיכוי לפרוטוקול ארוך. האם יש הבדל בתמיכה בין גסטון לאוטרוגסטן ? איך אפשר ל״התנחש״ בנוסף?

בתודה רבה רבה מראש וסופ״ש נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש העדפה לסוג הטיפול - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/04/2014

הפרוטוקול הארוך הינו אחד הפרוטוקולים הטובים ביותר שאמנם מצריך כמות גדולה יותר של הורמונים ומשך זמן ארוך יותר אבל מניב גם איכות מורפולוגית של ביציות טובה יותר ,ובכל העבודות ההשוואתיות הינו פרוטוקול עם תוצאות טובות יותר.
    הייתי ממליץ לך לשקול תמיכה באמצעות אוטרוגסטן שאופן לקיחתו קל ופרקטי יותר-דרך הנרתיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו