הזרעות ופרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעות ופרוגסטרון
    ליטל
    03/04/2014

היי,
    אני אחרי הזרעה ראשונה עם הורמונים בגלל בעיית זרע.
    נתנו לי מינון יחסית נמוך של גונאל 75 ובתוך שמונה ימים של הזרקות כבר היו לי שבעה זקיקים בגדלים שבין 13-18 (כשאני מבייצת בזקיק 20) ועוד זקיקים קטנים יותר (האסטרדיול היה 3000) והפרוגסטרון שלי הגיע למעל חמש לפני ביוץ..

יכול להיות שאני פוליציסטית? יש לי מחזור לא סדיר עם ביוצים בין הימים ה-12-18 למחזור (חודש אחד 12, וחודש אחריו אני יכולה לבייץ פתאום רק ביום ה-18) ואקנה וכו' ובפרופיל ההורמונלי ההורמונים הגבריים היו בטווח אבל בחלק העליון של הסקאלה. ה-FSH יצא 6.7 וה-LH יצא 6.

מה כדאי לעשות כשאני מגיבה ככה? כדאי לעשות עוד הזרעות או לקפוץ ל-IVF? איזה מינון כדאי לנסות אם הגבתי ככה ל-75? ומה אתם ממליצים לעשות עם הפרוגסטרון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעות ופרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעות ופרוגסטרון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/04/2014

הטיפול במצבך נעשה במינונים נמוכים תוך עלייה מדורגת וזהירה של המינונים עד להגעה למינון אפקטיבי, המטרה הינה זקיק בודד ובשופ פנים לא יותר מ-4 זקיקים בגדלים הגדולים מ-15 מ"מ ,ניתן לבצע הליך מבוקר כזה ללא קושי רב,במידה ותיכשלי במספר נסיונות אז יש לשקול את האפשרות של הפריה חוץ גופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו