מחלות אוטואינומיות וסיכויי קליטה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחלות אוטואינומיות וסיכויי קליטה
    ליהי
    04/04/2014

שלום אני בת 30, לפני 10 שנים היה לי פעם אחת פסוריאזיס. לפני 6 שנים התגלה אצלי השימוטו עם נוגדנים 650 ו- tsh 7. טופלתי ע״י דיקור ותזונה והנוגדנים ירדו ל130 והtsh בנורמה. האם שתי המחלות הללו יכולים לגרום להפלה במצבן כעת או לגרום לכך שלא היקלט? אני בivf עקב בעיה אצל הבעל. עברתי החזרה אחת והיתה הפלה טבעית עקב עובר שלא התפתח ועכשיו אני לפני החזרת מוקפאים. מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה

ליהי
    04/04/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות אוטואינומיות וסיכויי קליטה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/04/2014

באשר למחלת השימוטו יש שני צדדים למטבע -צד אחד הסטטוס ההורמונלי של בלוטת התריס הדורש איזון אופטימלי,הצד השני המצב הדלקתי (האוטואימיוני)הנקבע על פי מדדים נוספים והדורש לעיתים טיפול משולב בסטרואידים על מנת להגביר את הסיכוי להרות ולמנוע הפלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו