שאלה לפרופ אשכנזי הנכבד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ אשכנזי הנכבד
    תמי
    04/04/2014

שלום פרופ. ותודה על תשובותיך שתמיד ניתן ללמוד ולהשכיל מהן.ברשותך אבקש לשאול כך: מה ניתן לעשות בכל הריון אם בדרך הביציות שלי אם בדרך תרומת ביצית כאשר,אחרי שלב הביוץ-ההחזרה היא על בסיס טבעי- הפרוגסטרון שידועה לי חשיבותו לתקינות ההריון והשתרשות העובר,אזי הפרוגסטרון לא עןלה מספיק הוא יגיע מקסימום לרמות של 10-15.היה רצוי שיגיע ל30 ואף יותר וכל תמיכה אפשרית של פרוגסטרון אם זה ע'י נרות וגינלים.גל וגינלי. הזרקות. משאף סינרל.כל תמיכה כזו יוצרת אצלי בגוף תופעות לוואי קשות עד כדי כאבי ראש עצומים סחרחורות קשות, קשיי נשימה ואי סדירות בקצב הלב. יש לציין שאני בחורה בריאה.וכשהריתי בעבר והופרש פרוגסטרון טבעי לא סבלתי מתופעות אלו. האם יש תחליף לתמיכות הנ"ל?ואם לאו מה עושים?ו ודאי יהיה קשה מאוד להחזיק הריון כאשר רמת פרוגסטרון תקינה הכרחית אך אצלי ללא תמיכה לא תיהיה מספיק גבוהה. מאוד אודה על קבלת תשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ אשכנזי הנכבד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ אשכנזי הנכבד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/04/2014

בתנאים אלו הייתי משתמש במתן אוביטרל לתמיכה בגופיף הצהוב הטבעי שלך בשלוש הזדמנויות
    1.לגרימת הביוץ במחזור הטבעי
    2. במועד ההחזרה
    3.כעובר ארבעה או חמישה ימים ממועד ההחזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו