מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי מין לאחר החזרהדנה06/04/2014
ביום ראשון שעבר הוחזרי לו שני עוברים מוקפאים
האם מותר היום לקיים יחסי מין? ואם לא האם מותרים יחסי מין אוראלים?...(הוא לי.. ברור לי שמותר הפוך :) )
מפחדת לפגוע בעוברים.. ולכן מוכנה להתאפק עוד אם יש צורך....
סליחה על השאלות .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/04/2014מומלץ לא לקיים יחסים 4 ימים אחרי החזרה.
לא הבנתי איך יחסי מין אורליים פוגעים בעוברים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר האם אורגזמה ללא חדירה מותרת..
דנה07/04/2014תודה פרופ׳
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שאלות.......... אפשר להשתגע
שירה07/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודת.
שילת07/04/2014מה השאלות האויליות הללו?
לא מתביישת לבזבז את זמנו של הפרופסור .
הגזמת בצורה פראית.
פרופסור בידר.סליחה בשם הקוקו למעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר האם אורגזמה ללא חדירה מותרת.. - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2014מותרת בכל מצב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה-צודקת בהחלט
שיר07/04/2014דנה שואלת שאלות לא סתם כי משעמם לה, אכן באתרים מסויימים יש אינפורמציה
כי אורגזמה אצל האישה גורמת להתכווצויות ברחם וזה אכן נכון, לפחות בתחילת ההריון בשבועות הראשונים ובעיקר אחרי ההחזרה ממליצים להיצנע מאורגזמה ובפרט מיחסי מין. לדנה - החשש שלך הוא דיי רלוונטי וזה בסדר גמור, יש רופאים שיאמרו שאין בעיה, עשי מה שבא לך אבל לך צריכות להיות תחושות משלך לגבי הנושא ואם את חוששת אז כן להימנע לתקופה מאורגזמה וסקס, לא יקרה שום דבר בטח לא בהריון יקר. אפשר לחשוב מה היא שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה צדקנית נוספת.....
שירה07/04/2014הרי כבר 80 פעם כתבו כאן לא לקיים יחסים בגלל הכיווצים והאורגזמה אז חלאס כבר עם השאלה הזו!!!!! חלאס.
יש כאן שאלות הרבה יותר חשובות של בנות באמת מודאגות אז די כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון. שאלה לעוסה וטיפשית
עלמה07/04/2014לא מכבדת את הפורום הזה ואת הרופאים המאד נכבדים. די כבר עם השאלה הזו. די.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת לגמרי מזה השאלות האלו חוץ מזה
תמר07/04/2014תיתאפקו מה קרה??????????????????מגרד או שורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח הרגתן אותי
מנסה07/04/2014כתבו להימנע 4 ימים, זה ממש לא הרבה זמן. תתאפקו. חוץ מזה , איך אפשר אחרי שאיבה או החזרה ולרוב עם תמיכה לחשוב בכלל על מין שלא לדבר על מין אוראלי.... את באמת רוצה שבעלך יקבל מנת פרוגסטרון יומית מהתמיכה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח נכון. בעלה יקבל פרוגסטרון
שירה07/04/2014איכס איך אפשר בכלל לחשוב על זה. מה הבעיה להתאפק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוע של בנות איכס!!!!!!
חסוי07/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!!
אורין07/04/2014הרגת אותי ואת הבנות במשרד עם התשובה שלך!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל הבנות היקרות והחביבות
דנה07/04/2014לא ציפית שתגובות כה מפרגנות ימתינו לי בצהרי היום....
העיניין המעניין הוא שאני לא ממש פניתי אליכן... אך אם החלטתן להיות שומרות הראש של הפרופסור ולהריץ כמה דאחקות שנראות לכן מצחיקות, בואו ואומר לכן מילה או שתיים.
לא היה לי נעים בכלל לשאול את השאלה הזו, אבל כן היא היתה לי חשובה וזו זכותי המלאה.
וה"חכמות" פה שחושבות שהן יודעות דבר או שניים ראו מה הפרופ' ענה ושימו לב כמה זה לא התשובה שאתן ייעצתן... אז מה אתן אומרות? אולי תשמרו את הדעות שלכן לעצמכן?
כמו כן מטופלות פוריות מסכנות שלי, גם אני עוברת בדיוק את אותו מסע שאתן עוברות ואוספת לי שליליים, וכמו שאמרתי זה מסע.. מסע ארוך אתן הרי יודעות... הימים שבו אנחנו באמת יכולות לקיים יחסי מין בכיף הם ספורים אז תסלחו לי אם מפתיע אתכן כ"כ שיש נשים שאוהבות לעשות סקס ולהגיע לאורגזמה... ולשמור על זוגיות טובה..כן כן סקס זה חלק מהעיניין... אפשר לחשוב שמאה שערים זה פה... מה כבר שאלתי ואיך אתן עונות...
בקצת רשעות אני יכולה לכתוב ולקוות בשבילכן שזה יוצא ממכן ככה כי אתן מפוצצות בהורמונים.
ואם לא הבנתן עד עכשיו זו היתה שאלה שנבעה מצרכים לגיטימיים לגמרי, עם צורך טבעי לחלוטין לשמור על חיי שגרה כמה שניתן ולא לפגוע בסיכויים שלי להרות. אז תפסיקו להפחיד פה בנות עם בריונות כזו... תודה על התמיכה שיר, ופרופ' אם בזבזתי את זמנך סלח לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מילה בסלע יקירתי אל תתייחסי...
חסוי07/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איתך דנה
שיר07/04/2014מתוקה זה בסדר לחלוטין, יש מקום פה לכולן ושום תשובה היא לא על חשבון אחרת, אחת דבר אחד ולשני דבר אחר, אז קצת כבוד אחת לשניה, בלי צדקנות, פשוט לכבד את האחר גם אם לדעתכן זו שאלה נדושה פשוט אל תענו ותמשיכו בדרככן ומי שכן רוצה לענות אז שתענה תשובה ולא ירידה על השואלת. דנה מתוקה תמשיכי לשאול מה שבא לך אם רופא יראה לנכון הוא יענה אחרת הוא פשוט מתעלם ועובדה שלא התעלם ממך. בנות תנסו להבין שכל אחת נמצאת פה במקום אחר וזה פורום שתמיד נותן פה כח אז שישאר ככה עבור כולן. שיהיה לכולנו חג שמח בשורות טובות וים של ילדים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה , אני איתך
יולי07/04/2014שיהיה לך המון בהצלחה,
אגב.. אני הונחיתי שלא לקיים יחסי מין עד לשבוע שמונה להריון, מחשש של התכווצויות ברחם.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה עזבי
מירי07/04/2014כבר מזמן ברור שנשים זה עם רע
ולצערי גם במצב שכזה הם רעות אז בלי הרבה יחס תהני
והלוואי שנצליח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים לא עם רע. ההכללה הזו לא נכונה!
אבישג07/04/2014אמנם חלק מהנשים פה הגיבו לדנה בצורה גסה, מבישה ולא ראויה, אבל רק חלק.... היתר פרגנו ותמכו. בואי לא נשכח את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)