מה אפשר להסיק מהיעדר ההריון...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה אפשר להסיק מהיעדר ההריון...
    נויה
    07/04/2014

אני כבר חצי שנה במעקב זקיקים ו3 חודשים מהם עם איקקלומין ואוביטרל.

המחזור קצר 23-24 ימים, והשלב הלוטאלי קצר.

האם יש דרך לדעת או סבירות כלשהי, להסיק שכלל לא היה מפגש זרע ביצית או שהבעיה היא בקליטה?

בעברי שני הריונות תקינים, אבל הם היו כשהייתי בת 28 ו- 30 ועכשיו אני בת 39. בזמנו גם המחזור היה כל 27-28 יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעברי להפריות

מנסה
    07/04/2014

חבל על הזמן שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יכולה לעבור להפריות

נויה
    07/04/2014

בעלי לא מוכן לשמוע אפילו על הזרעות. בגלל שיש לנו כבר שני ילדים. אז אני די בחוסר אונים. לא יכולה להכריח אותו לעשות טיפולים. אם לא היה לי ילדים ברור שהייתי עושה הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביצעתם בדיקות ?

מנסה
    07/04/2014

שניכם התבגרתם מאז. האם ביצעת פרופיל הורמונלי והוא בדיקת זרע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ביצעתי. הוא לא

נויה
    07/04/2014

פרופיל הורמונלי תקין.

הוא לא מוכן להיבדק- כי ממילא הוא לא מוכן להזרעות, אז מה זה משנה? כדי לדעת שבגלל זה לא הולך?

ברור שהזדקנו ובזה האשמה. מתסכל מאוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אפשר להסיק מהיעדר ההריון... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/04/2014

מתקבל הרושם שהמרכיב העיקרי בקושי להרות נובע מהגיל.במידה וצילום הרחם תקין גם אם קיים מפגש בין הזרע והביצית ואפילו הפריה ,לא בהכרח מתרחשת השתרשותבנוכחות עוברים באיכות גנטית ומורפולוגית ירודה ,ולעיתים נדרש יותר זמן כדי להרות.בכל מקרה יש לפעול לפי פרוטוקול ידוע מראש הכולל בשלב ראשון טיפול להשריית ביוץ והזרעות ובשלב שני הפריה חוץ גופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו