מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא לא הוחלפהלילי10/04/2014
שלום רב,
בטא ראשונה 73
בטא שנייה 72
מה עושים?
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא לא הוחלפה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2014ההריון הפסיק להתפתח-מדובר כנראה בהריון כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה זה נובע?
לילי10/04/2014היי
תודה על תשובתך המהירה.
רציתי להבין ממה זה נובע? זה נגרם מחוסר פוריות? מבעיה כלשהי?
או שאני צריכה להתעודד שלפחות נכנסתי להריון?
מתי אני אמורה לקבל ווסת שוב? האם הרחם מתנקה בעצמו??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאוד לתשובה לשאלתי.
לילי12/04/2014היי
אשמח תשובה לשאלתי.
זה מאוד חשוב.
באסותא רק אמרו לי לעשות עוד בדיקת דם בלי יותר מדי הסברים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח מאוד לתשובה לשאלתי. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/04/2014מבחינה פרוגנוסטית הריון כזה הינו הניצן המבשר את האביב ולכן את צריכה להיות מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרמתי לי לחיוך וזה הכי חשוב. תודה
לילי13/04/2014גרמתי לי לחיוך וזה הכי חשוב.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שלישית
לילי13/04/2014שוב שלום,
8.4 - 73
10.4 - 72
13.4 - 118
מה קורה איתי? מה הבטאות מסמלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא שלישית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2014עלייתץ הביטה אינה מנבאת טובות לגבי עתיד ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על השיגעון אבל מרגישה אבודה
לילי16/04/2014היי,
מרגיש לי קצת אבודה מרגישה אבודה.
האחיות באסותא שלחו אותי לבדיקת אולטרסאונד לשלול הריון מחוץ לרחם בבטא 118. הרופא נשים שלי צחק קצת מזה.
הסביר שלא ניתן לראות שום דבר בבטא 118 . הוא נתן לי הפנייה לאולטרסאונד ליום א' (22.4) ובדיקת בטא נוספת ליום חמישי (17.4).
מניסיונכם הרב, מה קורה עם הריון כזה שהבטאות מוזרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה על השיגעון אבל מרגישה אבודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/04/2014סיכוי רב שההריון יספג בסיכומו של דבר ללא קשר אם הוא רחמי או חוץ רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שיענו
נטע16/04/2014בשבוע 5 ובבטא מעל 1000 ניתן לזהות שק הריון, לא לפני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי ליבי איתך מחזיקה לך אצבעות
תמר16/04/2014אל תרגישי אבודה בע"ה אם לא הפעם אז בפעם הבאה יהיו לך בטאות מעלפות וטובות והריון עגול ומשעמממם !!!תחייכי חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא רביעית
ליליבטא17/04/2014שוב שלום
היום בטא רביעית 841
ממשיך לעלות ואני ממשיכה לעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא רביעית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2014צריך לשלול הריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודגם שק הריון
לילי20/04/2014שלום וחג שמח,
היום 20.4 עברתי בדיקת אולטרסאונד לשלילת הריון מחוץ לרחם.
הודגם שק הריון צעיר במרכז חלל הרחם. שק בגודל 5*5 ומתאים לשבוע 4 + 3 ימים.
הודגם שק חלמון ברור.
האם יש עתיד טוב להריון הזה?
ההחזרה של המוקפא התרחשה ב- 25.3.14.
הודגם שק הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2014נקווה חטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)