ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    מעיין
    10/04/2014

אני עושה מעקב ביוץ על מנת לנסות להרות בת. במקביל אני בודקת גם בערכות ביוץ. אתמול ערכת ביוץ הייתה חיובית והייתי אצל הרופא הזקיק היה בגודל 20 מ"מ והרופא אמר בכל זאת לקיים יחסים, היום ערכת ביוץ עדיין מאוד חיובית ויש לי קצת רגישות בפיטמות. האם ייתכן עדיין כי הביוץ יהי רק מחר או שהיה היום? האם יכולה להיות רגישות בפיטמות יום לפני ביוץ? האם ערכת ביוץ צריה להיות שלילית ביום הביוץ? חשוב לי מענה על כל השאלות הללו כי גם אם השיטה אינה בטוחה ב 100% בכל זאת אני רוצה לדעת שניסיתי הכל

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרות של עשירים

אני
    11/04/2014

ובכל זאת מאחלת לך בת יפיפיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/04/2014

ביום הביוץ ערך הורמון ה-LH מצוי בירידה,וערכת הביוץ עלולה להיות שלילית לאחרשהיתה כבר חיובית,לטעמי ההצלחה של בחירת המין בשיטה זו מותלת בספק רב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו