תמיכה בעובר אחרי החזרה-פרופ. אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה בעובר אחרי החזרה-פרופ. אשכנזי
    תמי
    12/04/2014

שלום פרופ.אשכנזי ותודה על תשובותיך בפורום זה. לצערי גופי מגיב באלרגיה קשה לכל התמיכות של הפרוגסטרון הסינטתי.נוסה הכל בכל הצורות.יש לי אפשרות להחזיר עובר מוקפא בסבב של אחרי סבב השאיבה כך שישמר הגופיף הצהוב.אלא שגם אז רמות הפרוגסטרון אינן גבוהות יגיעו מקסימום ל15. הוצעה לי תמיכה בצורת זריקות אורביטרל או פרגניל. שאלתי בבקשה: האם מדובר בתמיכה של 2-3זריקות השבוע שלאחר ההחזרה וזהו,או שיש להמשיך בתמיכה של נניח זריקות אורביטרל גם במהלך השליש הראשון בהריון-בשבועות הראשונים ואז סהכ הזרקות יכולות להגיע ל10 ואפילו ל15 .אודה לך על תשובתך על מנת שאדע עם אוכל לעמוד בזה מבחינת הגוף. תודה רבה וחג שמח לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה בעובר אחרי החזרה-פרופ. אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/04/2014

התמיכה צריכה להיות 3 זריקות אוביטרל עד לבדיקת הדם להריון,במצבך אם תקבלי תשובה חיובית הייתי תומך בגופיף הצהוב למשך שבועיים נוספים בשתי זריקות אוביטרל לשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו