תמיכה הורמונלית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה הורמונלית
    יעל
    12/04/2014

שלום רב
    החזרת עוברים מוקפאים, (מתרומת ביצית), בביוץ טבעי. נאמר לי לקחת זריקת פרוגסטרון 500 מ"ג פעם בשבוע (ללא נרות).
    מכיוון שהיה ביוץ טבעי, האם אפשר לוותר על תמיכה זו?
    קבלתי את הזריקה הראשונה. האם אפשר להסתפק בה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה הורמונלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה הורמונלית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/04/2014

אנחנו נוהגים בתרומת ביציות גם על מחזור טבעי לקחת תמיכה למרות שגם אם לא תקחי את הזריקה השניה והבדיון נקלט זה בסדר.
    בדרך כלל הפרוטוקול לאחר החזרה במחזור טבעי כולל רק נרות פרוגסטרון כמו למשל אוטרוגסטן 200 x3 לנרתיק ביום.
    בכל אופן אני חושב שזריקה אחת תספיק.
    היות וזה לא פרוטוקול רגיל שניתן לך על ידי הרופא המטפל לכן המליץ, ליתר בטחון, עוד זריקה שכנראה מיותרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי לבדוק את הרמה בדם?

יעל
    13/04/2014

שלום פרופ' בידר
    אם כן, כמה ימים לאחר הזריקה הראשונה לבדוק?
    תודה מראש וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל

תמי
    13/04/2014

שלום יעל ובהצלחה. גם אני חושבת על תרומת ביצית.עיפתי מנסינות כושלים. בענין התמיכה מאוד חשוב לי לדעת הרופאים המליצו לך את תמיכת זריקת הפרוגסטרון עדמתי?האם מדובר אק בשבוע אחד או יש להמשיך בתמיכה הזו גם בעוד שבועות בשליש הראשון להריון.אני מגיבה רע מאוד לתמיכות ולפני שאני פונה לתרומת ביצית שיש בה גם השקעה כספית לא מבוטלת חשוב לי לדעת לכמה זמן בערך ניתנת התמיכה הזו. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ירדן

תמר
    13/04/2014

גם אני אחרי תרומת ממליצים עד שבוע 9 או 8 נרות 3 פעמים ואסטרופן כנ"ל בהצלחה שיהיה לך מכל הלב אגב ממליצה לך בחם על פרופ' בידר !!!בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ירדן

יעל
    13/04/2014

ההחלטה לעבור לתרומת ביצית היא אכן לא פשוטה. לאחר תהליך ארוך עם עצמי, אני שלמה עם ההחלטה כעת. מקווה שגם את תרגישי כך. התמיכה של זריקת הפרוגסטרון היא פעם בשבוע ל-3 שבועות לפי מה שהרופא הורה לי. יתכן שיש אפשרויות אחרות.
    בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר- אנא התיחסותך לשאלה הנ"ל

יעל
    13/04/2014

שאלת המשך- האם כדאי לבדוק רמת פרוגסטרון בדם? אם כן- כמה ימים לאחר הזריקה?
    תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר- אנא התיחסותך לשאלה הנ"ל - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/04/2014

לא.
    הקמה תהיה בסדר עקב הזריקה וזה לא אומר כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו