מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה הורמונליתיעל12/04/2014
שלום רב
החזרת עוברים מוקפאים, (מתרומת ביצית), בביוץ טבעי. נאמר לי לקחת זריקת פרוגסטרון 500 מ"ג פעם בשבוע (ללא נרות).
מכיוון שהיה ביוץ טבעי, האם אפשר לוותר על תמיכה זו?
קבלתי את הזריקה הראשונה. האם אפשר להסתפק בה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה הורמונלית - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2014אנחנו נוהגים בתרומת ביציות גם על מחזור טבעי לקחת תמיכה למרות שגם אם לא תקחי את הזריקה השניה והבדיון נקלט זה בסדר.
בדרך כלל הפרוטוקול לאחר החזרה במחזור טבעי כולל רק נרות פרוגסטרון כמו למשל אוטרוגסטן 200 x3 לנרתיק ביום.
בכל אופן אני חושב שזריקה אחת תספיק.
היות וזה לא פרוטוקול רגיל שניתן לך על ידי הרופא המטפל לכן המליץ, ליתר בטחון, עוד זריקה שכנראה מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי לבדוק את הרמה בדם?
יעל13/04/2014שלום פרופ' בידר
אם כן, כמה ימים לאחר הזריקה הראשונה לבדוק?
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
תמי13/04/2014שלום יעל ובהצלחה. גם אני חושבת על תרומת ביצית.עיפתי מנסינות כושלים. בענין התמיכה מאוד חשוב לי לדעת הרופאים המליצו לך את תמיכת זריקת הפרוגסטרון עדמתי?האם מדובר אק בשבוע אחד או יש להמשיך בתמיכה הזו גם בעוד שבועות בשליש הראשון להריון.אני מגיבה רע מאוד לתמיכות ולפני שאני פונה לתרומת ביצית שיש בה גם השקעה כספית לא מבוטלת חשוב לי לדעת לכמה זמן בערך ניתנת התמיכה הזו. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ירדן
תמר13/04/2014גם אני אחרי תרומת ממליצים עד שבוע 9 או 8 נרות 3 פעמים ואסטרופן כנ"ל בהצלחה שיהיה לך מכל הלב אגב ממליצה לך בחם על פרופ' בידר !!!בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ירדן
יעל13/04/2014ההחלטה לעבור לתרומת ביצית היא אכן לא פשוטה. לאחר תהליך ארוך עם עצמי, אני שלמה עם ההחלטה כעת. מקווה שגם את תרגישי כך. התמיכה של זריקת הפרוגסטרון היא פעם בשבוע ל-3 שבועות לפי מה שהרופא הורה לי. יתכן שיש אפשרויות אחרות.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר- אנא התיחסותך לשאלה הנ"ל
יעל13/04/2014שאלת המשך- האם כדאי לבדוק רמת פרוגסטרון בדם? אם כן- כמה ימים לאחר הזריקה?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר- אנא התיחסותך לשאלה הנ"ל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/2014לא.
הקמה תהיה בסדר עקב הזריקה וזה לא אומר כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)