לווי הורמונלי לקראת הזרעה..שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לווי הורמונלי לקראת הזרעה..שאלה
    לוני
    13/04/2014

שלום ד"ר,
    אני לקראת הזרעה שניה, ומקבלת וסת כל 24 יום בערך. אני יודעת שרצוי להתחיל לקחת הורמונים ביום השני או השלישי למחזור, אבל לפנינו החג, וקיבלתי הבוקר. האם באופן כללי לקראת הזרעה זה בסדר להתחיל את לקיחת ההורמונים עם מעקב הזקיקים ביום הרביעי למחזור? במיוחד שיש לי מחזור קצר והביוץ הוא ביום ה- 12 בערך?
    אשמח לתשובה בהקדם, תודה וחג אביב שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לווי הורמונלי לקראת הזרעה..שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/04/2014

אין בעיה לקחת את ההורמונים החל מהיום הרביעי למחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה אחרונה....

לוני
    14/04/2014

האם התמיכה ההורמונלית עשויה להקדים את מועד ההזרעה, או שכמו בהזרעה ללא הורמונים היא תתרחש ביום הביוץ הרגיל שלי? שהרי מנופור גורם להבשלת ביציות, כך שאם ביום התשיעי או העשירי, לצורך העניין, יבשילו שלוש ביציות, אוכל לגשת כבר להזרעה? חשוב לי להבין איך זה עובד...תודה רבה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה אחרונה.... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/04/2014

תפקיד השריית הביוץ באמצעות הורמונים הינה בגיוס הזקיקים ,הבשלתם והכנתם לביוץ שתזמונו נקבע לפי גודל הזקיקים ,ההתגובה ההורמונלית ,מועד זה עשוי להשתנות בנסיבות הטיפול ביחס למחזור הטבעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו