רירית שקטנה לאחר ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית שקטנה לאחר ביוץ
    לי
    14/04/2014

שלום,

בת 29, מנסה להיכנס להריון . יש לי ילדה בת 4 מהריון טבעי. הריון שני טבעי הסתיים בגרידה בשבוע 12 כי לעובר הפסיק הדופק. מאז עברתי היסטרוסקופיה להוצאת שארית, ובהמשך גם ניתוח להסרת הידבקות, והיה לי נקב ברחם בעקבות הגרידה 1 ס"מ שהתאחה. בנוסף חצוצרה ימין שלי צונתרה בצילום רחם בעקבות חסימה. מנסה להיכנס להריון נוסף מזה שנה. 3 הזרעות עם הורמונים לא צלחו, והיו לי גם דימומים שבוע בדיוק לאחר הביוץ. כעת עוברת לטיפול ראשון של IVF עם פיוריגון בוסת הקרובה.
    יש לי שחלות פוליציסטיות ומחזור לא סדיר.
    עשיתי ביום רביעי (יום 26 במחזור) מעקב זקיקים ודם, על מנת לבדוק אם אני לקראת וסת טבעית או שמא לקחת פרוברה לקבלת וסת , כדי להתחיל טיפול. התוצאות היו : E2 530 ופרוגסטרון קטן מ 0.9 . רירית 7.8 מ"מ וזקיק מימין 18 מ"מ. היום (יום 32 למחזור) זקיק מימין 11 מ"מ , רירית 6 מ"מ. E2 : 438 ופרוגסטרון 13.9 . הבנתי שהיה ביוץ.
    אבל מטריד אותי מאוד שעובי הרירית ירד, יכול להיות שזה מסביר את הדימומים שקרו לי שבוע אחרי הביוץ (ושנמשכו שבוע עד הוסת) בהזרעות שביצעתי? האם זה מעיד על בעיה ברירית ?
    אני מודאגת מההשלכות על הטיפול IVF, . אשמח מאוד לחוות דעתכם.
    תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית שקטנה לאחר ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית שקטנה לאחר ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/04/2014

כל השינויים ברירית הינן בטווח הסביר בהתאם לתקופת המחזור והשינויים ההורמונלים שהתרחשו,אין מקום לחשש בקשר להמשך הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו