מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתאני15/04/2014
אחרי הפלה טבעית בשבוע 5 ,ivf
הבטא התאפסה אחרי שבוע בדקנו קטן משלוש
אחרי סיום הדימום ניסינו טבעי היה ביוץ (אנחנו לא מוסברים) וקבלתי מחזור אומנם איחר והיה שונה .
התחלנו סבב חדש, לפני השאיבה ב4 ימים בדקנו הורמונים ובטעות האחות גם בדקה בטא..ולתדהמתי הייתה בטא 10 ,הרופא שלי לא התייחס אמר שאוליי טעות מעבדה ..אבל במעבדה אמרו שבדקו פעמיים ...
האם היה הריון כימי בתקופה בין ההפלה להתחלת הטיפולים ?
הטיפול לא הניב הריון האם נוכחות הבטא בזמן הטיפול יכולה להפריע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2014אם הזקיקים בסדר ועלית ההורמונים עד השאיבה בסדר אז לבטא אין שום משמעות.
אם מהלך הגירוי לא תקין אז זה משהוא אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהלך הגירוי היה תקין
אני15/04/2014זקיקים מובילים בגודל 20, e2 7500 ביום מתן הדקאפפטיל ועוד כמה יותר קטנים
נשאבו 15 ביציות .8הפריות .הוחזרו 2 .הוקפאו 3 ......פעם ראשונה שיש לי מוקפאים
שאיבה 4.
אז יכול להיות הריון כימי כאשר התחלנו בגירוי
האם הדקאפפטיל משפיע על העוברים והשתרשות ,התמיכה נספגה היטב בבטא שלילית הפרוגסטרון היה 50 והאסטרודיל 1160?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהלך הגירוי היה תקין - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2014לא היה שום הריון כימי ולבטא 10 אין חשיבות ואני חושב שהיה כתוב >10 שזה קטן מ10 וזה שלילי.
במתן דקפפטיל לביוץ צריך לתת כמויות גדולות יותר של תמיכה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא יקר
אני16/04/2014לא טעיתי ובאמת הייתה בטא 10 ולא קטן מ 10 , והמעבדה אישרה
והתמיכה שניתנה לי הייתה רחבה ...עובדה שרק אחרי שהפסקתי אותה ביומיים קבלתי מחזור .
מה אני שואלת הוא כזה האם ידוע באופן ודאי שהדקא משפיע על העוברים והסיכויי שלהם להשתרשות ? האם למוקפאים מאותו סבב יש סיכוי ?
ואיזה דרך הכי מוצלחת לנחזרת קפואים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא יקר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/04/2014עצם העובדה שהגירוי היה תקין אזי לבטא אין משמעות.
הדקפפטיל לא משפיע על עוברים ולא על השרשה!
עוברים קפואים אפשר להחזיר במחזור טבעי או תחליפי וזה לפי המלצת הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)