מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסקופיהטלי17/04/2014
שלום,
אני ובעלי מנסים להרות מזה שנתיים. כיום אני אחרי שני IVF בהם לאחר שאיבה ראשונה לא היתה החזרה מפאת פרוגסטרון גבוה ועל כן היתה לי החזרה אחת של טריים ושניים של מוקפאים שלא הניבו הריון. אני פוליציסטית בת 30.5 (פרופיל הורמונלי תקין, יש מראה פוליציסטי בא.ס+ עודף משקל BMI28,פצעים מעטים בפנים שלא היו בעת נטילת גלולות). ובעלי בן 31 עם נתוני זרע לא מדהימים (ריכוז נמוך של זרע כמו גם תנועה ומורפולוגיה גבולית) בפעם האחרונה שהייתי אצל הרופאה שלי (לפני החזרת המוקפאים האחרונה) נאמר לי ע"י הרופאה כי היא רואה משהו ולא בוודאות ברירית.. היא לא היתה בטוחה אם זה פוליפ או שמא כפל עור, אך אמרה כי אם סבב זה לא יצלח עלי לבצע היסטרוסקופיה. אני הייתי מופתעת מהממצא כי מעולם לא העירה לי על כך ותמיד נאמר לי (גם ע"י רופאים וטכנאים אחרים) כי הרירית בסדר גמור.... גם שאלתי אותה אם ראתה את זה אצלי כבר בעבר והיא אמרה שלפעמים ראתה ולפעמים לא (אך אפעם לא ציינה זאת לפני)...בעקבות השאלה פה שנשאלה לגבי הבדיקה הנ"ל והאם היא חיונית או לא... והאם יש כבר צורך לבצע אותה או לא...
פתאום אני חוששת האם זה מוקדם מידי לבצע את הבדיקה? אולי כדאי שתיהיה בטוחה שהיא רואה משהו ברירית קודם כל? האם להתייעץ עם רופא נוסף? אני חוששת לבצע סתם בדיקה מיותרת...
חשוב לציין כי ביצעתי צילום רחם שיצא תקין לפני שנה
תודה על הקריאה עד כאן.... אשמח לחוות דעתכם היקרה
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפספסתי בבקשה פרופ בידר או אשכנזי
טלי18/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התפספסתי בבקשה פרופ בידר או אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2014המלצתי היא לבצע את הפעולה שהיא מאוד פשוטה ובעלת ערך מוסף לשלילת גורמים המריעים להשתרשות כמו פוליפ אנדומטריאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)