היריון???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היריון???
    יסמין
    08/04/2008

דוקטור שלום,
    שאלתי היא כמה זמן מרגע שנקלטים להיריון צריכים להתחיל תופעות ?
    כגון בחילות, כאבים,וכו' ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יסמין

ד''ר דוד ישי
    08/04/2008

זה משתנה מאד בין אישה לאישה. בגדול התופעות מתחילות כשבוע לאחר הבדיקה החיובית להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היריון - המשך....

יסמין
    09/04/2008

כלומר אם ביצעתי הזרעה ,אז רק אחרי 12 יום בבדיקת דם יתחילו התופעות לוואי? במידה וכמובן זה הצליח(בע"ה)
    כי אחרי כמה ימים של ההזרעה היו לי כאבים בפיתמות וכאבים בבטן התחתונה אבל זה כאב שמגיע בפולסים ,לא כל הזמן, אז זה אומר שיש סיכוי עדיין?
    (הגעתי לסף ייאוש , מחפשת כל דרך לדלות קצת מידע, עד אשר יעברו ה 12 יום שנמשכים כנצח!!!)
    תודה על העזרה והתמיכה, יסמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שפיספסת אותי..............

יסמין
    12/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יסמין

ד''ר דוד ישי
    12/04/2008

כמובן שיש אפשרות שאת בהריון. אבל מה שאת מנסה לעשות זה לא לקבל מידע אלא לנסות להתלות בכל מיני תחושות לא ספציפיות. חכי בסבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו