מעוניינת להבין מבחינה פיזית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להבין מבחינה פיזית
    irle
    19/04/2014

שלום
    רציתי לנסות להבין, אני ביום ה9 אחרי ההחזרה (11 אחרי הביוץ) לפני יומיים הזרקתי אוביטרל בשביל תמיכה. רציתי להבין מה זה אומר פיזית תמיכה. אם אני מבינה נכון, זה מונע מהרירית להתפרק (כלומר מונע מהמחזור לבוא) אבל מצד שני איך זה יכול להיות שלהרבה נשים יש את הסימפטומים של המחזור... אני לא כלכך מבינה, אשמח להבהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להבין מבחינה פיזית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/04/2014

לאחר הביוץ ישנה הפרשת אסטרוגן ופרוגסטרון החיוניים לצורך ההשתרשות התקינה ומחוללים את כל השינויים ברירית הרחם המכשירים אותה לקליטת ההריון,אחד מהסיבות לכשל בהשתרשות הינה רמת הורמונים בלתי מספקת בתקופה זו הנובעים מתפקוד לקוי של הגופיף הצהוב(אי ספיקה של הגופיף הצהוב)התמיכה ההורמונלית בצורת כדורים ונרות באה להשלים את החסר,מתן אוביטרל משפיע על הגופיף הצהוב בצורה ישירה ומגביר את תפקודו להפרשה מוגברת של אסטרוגן ופרוגסטרון ,ובמובן זה משפרת את מערך התגובה לקראת ההשתרשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

irle
    19/04/2014

אז איך יכול להיות שאישה תרגיש תחושת של מחזור, כאבי בטן וכו' אבל לא תקבל מחזור בגלל שהזריקה אוביטרל למשל ?
    כלומר האם יכול להיות עיכוב במחזור בגלל תמיכה, אבל עדין להרגיש את כל הסימפטומים של מחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/04/2014

אפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו