פרוגינובה ובלוטת התריס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגינובה ובלוטת התריס
    שירי
    21/04/2014

שלום, אני בת 28 עוברת טיפולי פוריות. התחלתי סבב של החזרת מוקפאים ואני שבועיים לוקחת פרוגינובה.
    יש לי השימוטו אך מטופלת בדיקור. Tsh 2.9 ונוגדנים 122 רגע לפני התחלת הטיפןל. האנדוקרינולוג המליץ השבוע להתחיל לקחת יוטירוקס 50 מ״ג 6 פעמים בשבוע. אתמול (אחרי 3 ימים של יוטירוקס ושבועיים של פרוגינובה) הtsh-5.44, אני אמורה לעבור מחר החזרת עוברים. האם זה קפץ בגלל הפרוגינובה? האם זה ייסתדר במהרה או שיש להגדיל מינון? אני מפחדת שיהרוס את הסיכויים הפעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגינובה ובלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגינובה ובלוטת התריס - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/04/2014

בהחלט יש סיכוי שהטיפול ההורמונלי עלול לשנות את האיזון,רצוי לשמור את רמת ה-TSH בגבולות 2.5 חקראת הריון ובהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת חשובה

שירי
    21/04/2014

אני יום לפני החזרה, מה אפשר לעשות? זה יכול להשפיע על הצלחת הסבב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובה

שירי
    21/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת חשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/04/2014

המשיכי את הטיפול כמתוכנן ,והיוועצי ברופא להשיג איזון הורמונלי מירבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו