מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות עצובה גרידה או ציטוטק?ורד22/04/2014
שלום רב,
אני זקוקה לחוות דעתכם....המון תודות מראש
אני מטופלת בטיפולי Ivf עקב בעיית זרע.
ב 15/3 הוחזרו 2 עוברים בלסטוציסטים יום חמש כאשר הסבב היה ע"ב טבעי והביוץ נצפה ב 10/3.
ביצעתי בטא לאחר 12 יום ב 27/3 72.9
בטא נוספת ב 30/3 247
בטא נוספת ב 3/4 1448
לאחר מספר ימים ניגשתי לרופא והוא ראה שק הריון אחד בתוך הרחם תואם לשבוע.
הוא ביקש בטא נוספת ב 9/4 9480
לאחר כשבוע ניגשתי שוב לרופא ע"מ לראות עובר ודופק בבדיקה אצל הרופא ישנו שק שמתאים לשבוע אך אין שק חלמון אין עובר ודופק...
בגלל שהבטא ממשיכה לעלות הרופא ביקש ממני לבצע בטא נוספת למחרת ב17/4 הבטא הייתה 31516....הרופא החליט לחכות עוד מספר ימים לבצע שוב אולטרסאונד ואז אם לא יהיה שינוי במצב לשלוח אותי לבצע הפלה....
שאלותיי הן:
*כיצד יתכן שהבטא הכפילה את עצמה וממשיכה לעלות כאשר השק ריק?
*אם מחשבים שבועיים מההחזרה אני היום בשבוע 7+2 ועד שהרופא ישלח אותי כנראה שאני אגיע לשבוע 8 כיצד מבצעים הפלה בשבוע זה?האם בעזרת ציטוטק או גרידה?
*בעברי הריון מחוץ לרחם שבו עברתי גרידה וזריקה של מטרוטקסט האם יש סיכון לנזק במקרה שבו אני יעבור שוב גרידה?והאם יש סיכוי ששוב מדובר בהריון מחוץ לרחם?
אני מתנצלת על ריבוי השאלות אני פשוט נמצאת בסיטואציה בעייתית.
שוב המון תודות מראש....אשמח לעזרתכם ולחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות עצובה גרידה או ציטוטק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2014במצב העניינים הנוכחי הייתי ממליץ לנסות לעורר הפלה בשלב ראשון באמצעות ציטוטק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)