מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוסף מזוןטליה22/04/2014
שלום,
בבית מרקחת קיים DHEA בהכנה ספציפית
ויש חברה אמריקאית Puritan's Pride
קדימה רשום טבעי
במרכיבים רשום:
Other Ingredients: Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Vegetable Stearic Acid. Contains <2% of: Silica, Vegetable Magnesium Stearate.
מה מומלץ - הכנה ספציפית בבית מרקחת
או
מוכן חברה אמריקאית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף מזון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2014שניהם לא מומלצים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדעתך לא לקחת DHEA בכלל ?
טליה22/04/2014"שניהם לא מומלצים"
משהו אחר מומלץ
או שדעתך לא לקחת DHEA בכלל ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdhea
אור24/04/2014אני התחלתי לקחת לפני 3 חודשיים dhea
בהמלצת הפרופסור שמטפל בי
אנח בת 42 שנה וחצי בטיפולים עם הריון תאומים ללא דופק.
היום עשיתי מעקב זקיקים ויש לי 5 זקיקים שתביני שכבר חצי שנה אני בקושי משגיעה ביצית אחת א ושתיים במקרה הטוב.
להגיד לך שהמצב השתפר בזכות הdhea לא יודעת אבל עובדה שיש לי כפול ביציות.
אין לך מה להפסיד מלקחת הדעות של הרופאים חלוקות בנושא .
מה שכן העור פנים שלי הפך לחלק ...
ודרך אגב אנינקניתי בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדעתך לא לקחת DHEA בכלל ? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/04/2014התכשיר DHEA-S נמכר בארצות הברית כתוסף מזון ודומה לכל תוספי המזון שמפרסמים בתקשורת וממליצים לנו לקחת.
יש רופאים שמוסיפים זאת במקרים של גיל מבוגר ורזרבה שחלתית נמוכה.
אני לא תומך בזה כמו שלא תומך לקחת ויטמינים וכו׳
כמובן שאת יכולה לקחת ואין הבדל בין התכשירים שציינת מבחינתך ומה שחשוב זה מי מרוויח מהתכשיר שהוא מפיץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)