בקשה להמלצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בקשה להמלצה
    וולא
    22/04/2014

שלום לכם רופאים יקרים
    אני בת 25 מטופלת ב ivf ,, עם רקע בעיית זרע ,,ועשיתי ב 8/4 (לפני שבועיים ) את הטיפול החמישי שלי,, הוחזר לי עובר אחד מוקפא,, וגם הטיפול לא הצליח הפעם,, ניסתי בכל מיני פרוטוקולים ארוך ורגיל והפעם לקחתי 3 אסטרופם ביום ו 4 אנדומטרין,, הבעיה שאני עם רקע של מום לב ולכן הוחלט שאני לא יכולה להרות בתאומים אלה רק באחד,, לכן לא מחזירים לי יותר מעובר,, מה אפשר לעשות לפעם הבא??? איזה טיפול הייתם ממלצים לעשות?? דרך אגב נשאר לי 2 עוברים במקפיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה להמלצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה להמלצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/04/2014

ניתן להפשיר את השניים ולגדל אותם לבלסטוציסטים ולהשיב את הטוב מבינהם(כמובן בהכנה אופטימלית של רירית הרחם לקליטת הריון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי עם ההמלצה שלך פרופ' אשכנזי

וולא
    28/04/2014

היום התחלתי את הטיפול ואמרתי לרופא שקיבל אותי את המלצתך והוא היה מרוצה והסכים עם מה שאמרת,, ושאלתי אותו אם אחרי שמפשירים את שני העוברים וגדלו לבלוציטיס יכולים להחזיר למקפיא?? אמר לי שכן!!! האם זה נכון?? אני חושבת שכך יפגעו אם מפשירים ומקפיאים ,, מה דעתך?? מה היית עושה במקרה ששני העוברים גודלים טוב וצריך להחזיר רק אחת ,, מה עושה עם השני??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי עם ההמלצה שלך פרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/04/2014

המדק הוא עם הרופא שלך,אם אכן שני העוברים יתפתחו לבלסטוציסטים,והטוב מבינהם יוחזר,והשני ימצא ראוי להקפאה,הרי שניתן לבצע זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו