מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה להמלצהוולא22/04/2014
שלום לכם רופאים יקרים
אני בת 25 מטופלת ב ivf ,, עם רקע בעיית זרע ,,ועשיתי ב 8/4 (לפני שבועיים ) את הטיפול החמישי שלי,, הוחזר לי עובר אחד מוקפא,, וגם הטיפול לא הצליח הפעם,, ניסתי בכל מיני פרוטוקולים ארוך ורגיל והפעם לקחתי 3 אסטרופם ביום ו 4 אנדומטרין,, הבעיה שאני עם רקע של מום לב ולכן הוחלט שאני לא יכולה להרות בתאומים אלה רק באחד,, לכן לא מחזירים לי יותר מעובר,, מה אפשר לעשות לפעם הבא??? איזה טיפול הייתם ממלצים לעשות?? דרך אגב נשאר לי 2 עוברים במקפיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקשה להמלצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2014ניתן להפשיר את השניים ולגדל אותם לבלסטוציסטים ולהשיב את הטוב מבינהם(כמובן בהכנה אופטימלית של רירית הרחם לקליטת הריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי עם ההמלצה שלך פרופ' אשכנזי
וולא28/04/2014היום התחלתי את הטיפול ואמרתי לרופא שקיבל אותי את המלצתך והוא היה מרוצה והסכים עם מה שאמרת,, ושאלתי אותו אם אחרי שמפשירים את שני העוברים וגדלו לבלוציטיס יכולים להחזיר למקפיא?? אמר לי שכן!!! האם זה נכון?? אני חושבת שכך יפגעו אם מפשירים ומקפיאים ,, מה דעתך?? מה היית עושה במקרה ששני העוברים גודלים טוב וצריך להחזיר רק אחת ,, מה עושה עם השני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הלכתי עם ההמלצה שלך פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2014המדק הוא עם הרופא שלך,אם אכן שני העוברים יתפתחו לבלסטוציסטים,והטוב מבינהם יוחזר,והשני ימצא ראוי להקפאה,הרי שניתן לבצע זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)