בצקת ברגליים שבוע 33

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בצקת ברגליים שבוע 33
    לולה 26
    22/04/2014

שלום אני בהריון תאומים מivf..icsi.. בשבוע 33+2.. לפני כמה ימים התחילה לי נפיחות ברגליים .. הם נפוחים בצורה מוגזמת אני לא יכולה לדרוך על הרגל לפעמים וברגל ימין זה יותר קשה מצד שמואל.. הייתי במיון ובדקו בדיקת לחץ דם וחלבון בשתן ואמרו שאין רעלת הריון.. אבל הרגלים שלי ממשיכים בנפיחות.. מה לעשות אני מרימה אותם אבל זה לא עוזר ומנסה ללכת אבל לא יכולה בגלל שהם מאוד גדולים וקשה לי לדרוך.. אין פתרון.. אני לא יוצאת מהבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת ברגליים שבוע 33

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה ללולה 26..

לולי
    22/04/2014

היי קראתי את הפוסט שלך,ולבת דודנ של בעלי קרה אותו דבר רק שלה זה התחיל כבר מחודש חמישי ובסוף זאת הייתה דלקת אז אני מציעה לך ללכת לבדוק זאת.
    שיהיה בהצלחה והמשך הריון קל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקת ברגליים שבוע 33 - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/04/2014

התוצאה של הנפיחות , כאשר לחץ דם תקין, נגרם עקב לחץ הרחם על הוריד התחתון המוביל דם ללב.
    עקב כך יש זרימת נוזלים החוצה ויש נפיחות.
    יש גרביים אלסטיות מיוחדות למצב ואת יכולה לקבל מרשם של הקופה שלך דרך רופא מטפל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו