הקפאת ביצית שאלה לפרופ.אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הקפאת ביצית שאלה לפרופ.אשכנזי
    תמי
    23/04/2014

שלום רב פרופ. אשכנזי. תודה על המענה שלך בפורום.אני בת 43וחצי אחרי 6 נסיונות של הזרעות iui-בפעם אחת נכנסתי להריון אך נאלצתי לעבור הפלה עקב עובר ללא דופק בשבוע11.עברתי אחכ 2הפריות חוץ גופיות ivf -ללא הורמונים על בסיס טבעי-אין באפשרותי לקחת הורמונים מפתחת אלרגיה קשה- כל פעם הוחזר עובר ללא שברים ביום השלישי עם חלוקה לשמונה תאים.אני חשבתי לקחת קצת הפסקה מהטיפולים ולשקול תרומת ביצית-ששם הסיכוים גדולים יותר. שאלתי בבקשה: האם כדאי לי לשאוב ביצית אחת-אני לא מייצרת יותר כיוון שאני לא יכולה לקחת הורמונים-האם כדאי לשאוב ביצית ליצור הפריה עם הזרע ואז להקפיא עובר שיהיה לי כשאחזור לטיפולים או שאין טעם להקפיא כי במילא כנראה שהאיכות הגנטית לא מוצלחת עקב גיל הביציות שלי. ה-amh' שלי 0.3וה-fsh הינו 7. בעצם אני שואלת האם יש טעם בגילי להקפאת ביצית אחת או שתיים?תודה רבה לך פרופ.אשכנזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפאת ביצית שאלה לפרופ.אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/04/2014

הקפאת ביציות אינה פרוצדורה המתאימה לגילך ולמצב הרזרבה השחלתית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו