מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתאני24/04/2014
שלום רופאים יקרים
מצטערת מראש על אורך ההודעה...
אני לא יודעת מה לעשות. אני מוצאת את עצמי נודדת בין רופאים.
כל פעם מתגלה משהו- או במקרה או כי אני ביקשתי לבדוק משהו.
אף אחד לא הגדיל ראש והפנה אותי לבדיקות הכרחיות.
אני גיליתי לעצמי השימוטו (במעקב כמה שנים אחר ציסטה שהייתה בבלוטת התריס).
אחרי זה- 7 רופאים ראו צילום רחם שבו היה רשום שיש פגם במילוי וכולם אמרו שזה בסדר ובהיסטרוסקופיה מצאו פוליפ.
נמשיך בזה- שהרופא המנתח לא עשה א.ס ואז רופאת הפוריות במקרה ראתה מיומה. ומה שמתסכל זה שחזרתי לרופא המנתח והוא לא ראה כלום, ואז שוב חזרתי אליה והיא אמרה שהיא לא בטוחה שזה מיומה ואולי שזה בעצם אדנומיוזיס בתוך שריר הרחם.
בנוסף- רופא פנימי שלא קשור לתחום הפוריות אמר לי לעשות בדיקת rh שהכרחית לאחר 2 הפלות שהיו לי. וזה כדרך אגב גיליתי כי לא שמעתי על זה באף מקום והרופאה לא הפנתה.
מה לעשות עכשיו????????????????????
אני בלחץ- שיש עוד דברים לבדוק ולא אומרים לי...
ומה לגבי המיומה? איך בודקים?
אוףףףףףףףףףףף
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2014שליל מיומהנעשדית בראש ובראשונה באמצעות אולטרסאונד ,במקרה של חשד בין שרירין לפוליפ ההיסטרוסקופיה עשויה לתת מענה ועוד יותר אם מבוצעת פרוצדורה ניתוחית להסרת הממצא -קבלת התשובה ההיסטולוגית תצביע על טיב הממצא.
באשר להשימוטו יש לאזן את תפקוד בלוטת התריס ,לעיתים עקב נוגדנים ופעילות אאוטואמיונית בבדיקות משלימות ניתן להוסיף סטרואידים על מנת למתן את התגובה החיסונית האאוטואמיונית הפועלת לעיתם גם נגד השתרשות והריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ'- השאלה האם במידה ובמהלך
אני25/04/2014ההיסרו' הניתוחית נמצא פוליפ ברחם ולא ראו עוד ממצא בתוך הרחם זה בסדר?
כלומר במידה ובא.ס יש מיומה או אדנומיוזיס זה תקין כל עוד זה לא ברחם? כי כביכול זה לא נראה בהיסטרו'.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופ'- השאלה האם במידה ובמהלך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2014כמובן שאם אין כל השפעה של ממצא כזה או אחר על מבנה הרחם או על רירית הרחם ,המשמעות הפרוגנוסטית טובה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)