פוריות - התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוריות - התייעצות
    בו
    25/04/2014

בצילום רחם התגלתה חסימה באחת החצוצרות ובשנייה עושה רושם שיש מעבר( הם לא בטוחים), אחרי שלושה הזרעות שנכשלו, עברתי לivf שבו נשאבו 8 ביציות, הופרו 7.. 5 באיכות מצויינת, שמונה תאים ללא שברים, ושלוש באיכות בינונית- 4 תאים עם 10% שברים, אני בת 28 והוחלט להחזיר לי עובד אחד. עשיתי היסטוסטקרפיה שיצאה תקינה , האם יכול להיות שהחצוצרה מוציאה נוזל ולא עלו על זה? ( האם כדאי לבצע אולטראסונד תלת מימד שיבדוק זאת או משהו אחר?). השאלה השנייה היא האם לא נקלטתי בגלל ששאבו לי מספר נמוך יחסית של ביציות?, או שאם כמות העוברים איכותית והביצית צעירה.. אז זה לא קשור? . יש לי ארבעה מוקפאים, במדיקל מקפיאים רק את המצטיינים, חח אז כמה כדאי להחזיר?. תודה רבה לכם אתם עושים עבודת קודש אשכנזי ובידר, אין עליכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות - התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוריות - התייעצות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/04/2014

במידה והחצוצרה שלך צוברת נוזלים הדבר היה אמור להתגלות בצילום רחם ,שאר כל התוצאות שלך החל ממספר הביציות ההפריות והאיכות של העוברים עומדת בציפיות ויש לקוות שתהרי בהקדם מיפול במוקפאים או מטיפול חוזר ,בכל מקרה מסתמן שסיכוייך מצויינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו