מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםמירי27/04/2014
אני צריכה לעבור כריתת חצוצרה שמאל בגלל ספילינקס(לא זוכרת בדיוק
איך זה נקרא)
ה
הבנץי מהרופא שאם לא הייתי רוצה עוד הריון אז לא הייתי
תריכה לעשות את הניתוח
האם זה נכון?
ועוד דבר
במהלך היום יש לי כאבים לא חזקים בצד שמאל שהולכים
וחוזרים כמו כאבי מחזוראבל לא חזקים ולפעמים הרגשה שזה מקרין
לגב גם בצד שמאל
האם זה יכול להיות בגלל הספילנקס??
או שזה לא קשור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר27/04/2014לא הבנתי.
האם את מסוגלת להרות לבד ?
אם כן למה ניתוח?
בקשר לכאבים , צריך לבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירי27/04/2014לא לבד לא מסוגלת להרות
הוא אמר שאם אני מוותרת על הריון
אז לא יהיה צורך בניתוח.
איזה בדיקה צריך לעשות כדי להבין האם הכאב
נגרם כתוצאה ממה שיש לי
או שזה משהו אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2014איזה טיפול הוצע לך?
צריכה בדיקת רופא שיגיד לך מה הוא חושב וממה מקור הכאב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירי28/04/2014התחלתי טיפולי פוריות עקב אנרקסיה
כי לא היה לי מחזור
אז הייתי נטופלת בזריקות ויש לי תאומים
לאחרונה המחזור חזר ויש ביוצים והזרע תקין
אך הרופא אמר שעליי לעשות כריתת חצוצרה
ולעבור לivf
למרות שצד ימין תקין
הוא הציע לי לא לחכות עם זה
אני בת32* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר29/04/2014אני לא הייתי עושה שום ניתוח, לא רואה שום הגיון רפואי לכך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
מירי30/04/2014אני לא מיינתי שבמשך שנה עשיתי 7סבבים של הזרעות על
בסיס הורמונים
ולא היה הריון לכן עשו לי צילום רחם וכך התגלתה הבעיה
במהלך השנה לקחתי הפסקה מהטיפולים וכך גיליתי שחזר
מחזור ספונטני ללא קשר לטיפולים
הרופא אמר שאם לא הושג הריון אחרי 7סבבים
כדאי לעבור לivf
וגם לעשות לפרוסקופיה לניקוי או כריתצ חצוצרה.
אתה עדיין חושב שלא כדאי?
אני ממש מבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר30/04/2014לא כדאי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר
מירי30/04/2014מה היית מציע
לי במצב כזה?
אני מאוד רוצה הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2014ללכת ל IVF
ולא לניתוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרון ודיי
מירי01/05/2014הרופא אמר לי שעקב נוזל שמצטבר
בחצוצרה זה מפריע להריון להיקלט
ויש מחקרים שמראים שכדאי לנקות/לכרוצ חצוצרה
לפני תחילת ivfהאם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרון ודיי - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2014יש דברים כאלה אך זה לא מתאים אצלך.
לא הייתי עושה שום ניתוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך אין עליך
מירי02/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)