הריון או ביוץ? - לפרופ' אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון או ביוץ? - לפרופ' אשכנזי
    התלבטות
    29/04/2014

ד"ר שלום.

קיבלתי וסת אחרונה ב- 27.3 בדר"כ סדירה אחרי 28 ימים או מקדימה ביומיים שלושה.

שבועיים לאחר הוסת ההיא - ב-11.4 דיממתי אחרי קיום יחסי מין במשך 4 ימים דימום מסיבי עד ה15.4. זה לא היה נראה כמו וסת בצבע במרקם ובריח בכלל.

נאמר לי בבדיקה במיון שזו וסת שהקדימה, מה שמעולם לא קרה בטח לא בשבועיים, או שזו פגיעה מכנית בעקבות היחסים או ממיומה או לחזור על הפאפ.

היום אנחנו בדיוק 14-15 ימים אחרי הדימום ההוא ו - 35 ימים לאחר הוסת "הרשמית".

איך אני יודעת אם אנימבייצת או בהריון - בלי לרוץ לבדיקות דם? בדיקות ביתיות אמינות?
    ואם בהריון - כדאי להימנע מקיום יחסים בשלב כזה לאור הדימום (הפסקנו מאז לגמרי).

בנוסף להכל יש חשש לדלקת אגנית בעקבות כאבים בבטן תחתונה ורופא במוקד רשם לי אנטיביוטיקה טרביד ופלג'יל לשבועיים. אפשר לנטול זאת גם אם יש סיכוי להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון או ביוץ? - לפרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/04/2014

ניתן לבצע גם בדיקה ביתית להריון,עדיפה בדיקת דם,בכל מקרה בהריון אסור לקחת את התרופות האנטיביוטיות שרשמו לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו