מבולבלת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    חדשה
    02/05/2014

נטלתי אאיקוקלמין במשך 6 ימים, בין היום החמישי לעשירי למחזור. ביומיים האחרונים של האאיקוקלמין הוספתי פרוגנבה, בימים התשיעי והעשירי למחזור והמשכתי לקחת פרונובהעוד יומיים לאחר מכן, בימים האחד עשר ושנים עשר למחזור. לאחר שלושה ימים הזרקתי אוברטיל, ביום החמישה עשר למחזור והחל מהיום הארבע עשר ועד היום התשעה עשר למחזור קיימתי יחסים יום כן, יום לא. ביום העשרים ואחת ביצעתי בדיקת דם וביום העשרים ושנים נפגשתי עם רופא שאמר שהיה ביוץ מצויין, בדיוק בזמן שקיימתי יחסים. מאז יש גרד מטריד האיזור הנרתיק ותחושה מוזרה בבטן. ביום העשרים ותשע למחזור היו מעט מאוד כתמים בהירים על התחתונים, למשך הבוקר בלבד ולאחר מכן כבר לא היה כלום. ביום השלושים ואחד למחזור (היום) ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. המחזור שלי בד"כ הוא עשרים ושבעה ימים, למשך שישה ימים. והיום ביום השלושים ואחד עדיין אין סימן למחזור, חוץ מתחושה מוזרה בבטן והכתמים שהיו ביום העשרים ותשע.
    הרופא שלי בחו"ל למשך חודש ואמנם נתן לי הנחיות להמשך במידה ואקבל מחזור, משמע - לא נקלט הריון, אבל לא דיברנו על מצב מוזר בו אין מחזור, אבל גם בדיקת ההריון יוצאת שלילית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/05/2014

המתיני להופעת מחזור מלא,העיכוב במחזור נובע עקב פעילות עודפת של הגופיף הצהוב ,במקומך עם קבלת המחזור ולקראת הטיפול הבא יש לבצע אולטרסאונד על מנת לראות של נוצרה ציסטה שחלתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו