בצקת ברגלים בהריון תאומים ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בצקת ברגלים בהריון תאומים ivf
    לולה 26
    03/05/2014

שלום.. אני בשבוע 34+6 בהריון תאומים ivf..icsi.. יש לי בצקות ברגליים כבר משבוע וביומיםם האחרונים הם החמירו ברגל ימין יותר מרגל שמאול אני לא יכולה לנעול את הנעלים וולבוש את הבגדים שלי הם נהיו צרים.. ורגל ימין נפוחה עד הסוף וכבדה אני לא מצליחה ללכת לפעמים ולא יכולה לקפל אותה לא מצליחה לישון.. הייתי אצל רופא מיון והוא אומר לי תרימי תרגליים שלך.. וגם אם אני מרימה אני לא מרגישה שזה עוזר.. האם יש בדיקות לבצע על מה אתם ממליצים לי.. אני לא יכולה לעלות על המדרגות לבד צריכה מלווה כל הזמן תעזרו לייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגישי טוב! ובע"ה לידה קלה ובריאה!

אני
    03/05/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיי מתארת שזה כואב לך

אני
    04/05/2014

רק נכנסתי לאחל לך לידה קלה ..כבר תהיתי איפה נעלמת מקווה שהכל בסדר בבדיקות שהיו לך בקשר למשקלים ..
    טיפים מאמא שלי
    לאכול פירות וירקות להמעיט במלח
    לשתות הרבה מים , להימנע מעמידה ממושכת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקת ברגלים בהריון תאומים ivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/05/2014

כל עוד שהבצקות אינן נובעות מרעלת הריון או הפרעה קרישתית אין כל בעיה ,הסיוע היחיד הינו מנוחה והרמת רגליים במצב זה,יתכן שאת צריכה להעזר גם בגרביים אלסטיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו