גרידה ורירית הרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גרידה ורירית הרחם
    אני
    03/05/2014

שלום רב. בשיטוטים בפורום ראיתי שפרופ' בידר מרבה לכתוב על הבעייתיות שברירית דקה אחרי פעולות כמו גרידה. איני יודעת מה היה מצב הרירית שלי לפני הגרידה כיווו שהריתי בקלות ללא בדיקות.. חודש לאחר הגרידה, הרירית יומיים לאחר הביוץ היתה 6.. לדברי הרופאה היא היתה אמנם דקה יחסית אך יפה מאוד. אני חוששת מאוד שהגרידה הסבה לרירית נזק בלתי הפיך. האם אחרי גרידה יש סיכוי לפגיעה משמעותית ברירית? איך אדע מה לעשות? רופאים לא מתרגשים מהסיפור שלי ולא שולחים אותי לבדיקות כיוון שכבר הריתי ללא בעיה. אך מה אם הרירית ניזוקה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרידה ורירית הרחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרידה ורירית הרחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/05/2014

מתקבל הרושם שהכול תקין פרט לרירית בעובי גבולי,לפי הצורך ניתן לבצע היסטרוסקופיה על מנת לשלול פגיעה ברירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. ביצעתי שבוע שעבר

ד
    04/05/2014

היסטרוסקופיה ונאמר לי שהכל תקין. האם בהיסטרוסקופיה ניתן לראות באמת את תקינות הרירית? הרי את העובי שלה לא ניתן למדוד בעיניים וגם ביצעתי את הבדיקה שבוע וחצי לפני הביוץ כך שהיא לא היתה בשיאה...
    אני מאוד חוששת מעובי הרירית שנמדדה לי לאחר הגרידה..
    שאלה נוספת, האם יש קשר בין המצאות מחיצה ברחם לעובי הרירית? הרופא אמר לי שפעמים רבות הוא רואה שמחיצה משפיעה על עובי הרירית (לא נותנת לה להתעבות מספיק), ועכשיו לאחר שהיא הוסרה בהצלחה (נבדקתי שוב באבחנתית) יש סיכוי טוב לרירית להתעבות עוד יותר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. ביצעתי שבוע שעבר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/05/2014

כל הסיכויים להתפתחותה של רירית עם מאפיינים תקינים בעתיד הקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו