נוברינג - באמת בטוח??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נוברינג - באמת בטוח??
    רוני
    04/05/2014

שלום לכולם,
    מצטערת מראש על האורך....
    התחלתי לפני כחצי שנה להשתמש בנוברינג.
    לאחר כשלושה חודשי שימוש, כשקבלתי מחזור, היה לי דימום קצת יותר חזק ויצא ממני מעין עובר קטן קטן - ממש ראו שזה עובר.
    השבוע, קרה דבר דומה, אך הפעם לא ראו עובר, אלא מעין כרום עם די הרבה דם.
    זה מזכיר משהו כמו שק הריון (לפחות לפי התמונות שהצלחתי לראות בגוגל תמונות).
    באופן כללי, אני מאוד פוריה, תמיד נכנסתי מאוד מהר להריון ופעם אפילו עם גלולות (שכחתי איזה 3 גלולות במהלך החודש ונקלטתי....ברוך השם, יש לי ילדה מהממת בזכות זה).
    אבל עכשיו, יש לי ארבעה ילדים ואני גם כבר לא ממש ילדה - בקיצור, לא מעוניינת בעוד הריונות (למרות שאם יהיה, אנחנו בטוח נשאיר את העובר).
    הלכתי היום לרופאת משפחה, שלחה אותי בדחיפות לרופא נשים.
    הרופא נשים בכלל לא בדק אותי, וקבע שאלו קרישי דם ככל הנראה ושככה הגוף שלי מגיב לנוברינג וזה נורמלי.
    חשבתי שיעשה לי אולטראסאונד, יבדוק ערכי בטא כדי לראות אם זו היתה הפלה טבעית או אולי הריון חוץ רחמי - לא יודעת מה, אבל יבדוק את זה לעומק ולא יפתור אותי בהינף יד.
    זה לא נורמלי לראות עובר כל כך קטן יוצא ממני - זה שבר אותי לראות את זה ולחשוב שאני במו ידי הפסקתי את ההריון בגלל הנוברינג הזה.

מה נראה לכם?
    מה הייתן עושות במקומי?
    להמשיך עם הנוברינג???
    הייתי עם גלולות בעבר - קשה לי לזכור לבלוע אותן.
    הייתי עם מירנה - שמיררה לי את החיים.

תודה על הקריאה ועל התשובות מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוברינג - באמת בטוח??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוברינג - באמת בטוח?? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/05/2014

חזקה על הרופא שלך שהוא יודע מה הוא אומא ,ובנסיבות המקרה סביר להניח שמדובר בקרישי דם,יתכן שהתקנת התקן ללא תוספת של הורמונים יכול להיות הפתרון שלך ולמנוע את החרדות שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו