מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוברינג - באמת בטוח??רוני04/05/2014
שלום לכולם,
מצטערת מראש על האורך....
התחלתי לפני כחצי שנה להשתמש בנוברינג.
לאחר כשלושה חודשי שימוש, כשקבלתי מחזור, היה לי דימום קצת יותר חזק ויצא ממני מעין עובר קטן קטן - ממש ראו שזה עובר.
השבוע, קרה דבר דומה, אך הפעם לא ראו עובר, אלא מעין כרום עם די הרבה דם.
זה מזכיר משהו כמו שק הריון (לפחות לפי התמונות שהצלחתי לראות בגוגל תמונות).
באופן כללי, אני מאוד פוריה, תמיד נכנסתי מאוד מהר להריון ופעם אפילו עם גלולות (שכחתי איזה 3 גלולות במהלך החודש ונקלטתי....ברוך השם, יש לי ילדה מהממת בזכות זה).
אבל עכשיו, יש לי ארבעה ילדים ואני גם כבר לא ממש ילדה - בקיצור, לא מעוניינת בעוד הריונות (למרות שאם יהיה, אנחנו בטוח נשאיר את העובר).
הלכתי היום לרופאת משפחה, שלחה אותי בדחיפות לרופא נשים.
הרופא נשים בכלל לא בדק אותי, וקבע שאלו קרישי דם ככל הנראה ושככה הגוף שלי מגיב לנוברינג וזה נורמלי.
חשבתי שיעשה לי אולטראסאונד, יבדוק ערכי בטא כדי לראות אם זו היתה הפלה טבעית או אולי הריון חוץ רחמי - לא יודעת מה, אבל יבדוק את זה לעומק ולא יפתור אותי בהינף יד.
זה לא נורמלי לראות עובר כל כך קטן יוצא ממני - זה שבר אותי לראות את זה ולחשוב שאני במו ידי הפסקתי את ההריון בגלל הנוברינג הזה.
מה נראה לכם?
מה הייתן עושות במקומי?
להמשיך עם הנוברינג???
הייתי עם גלולות בעבר - קשה לי לזכור לבלוע אותן.
הייתי עם מירנה - שמיררה לי את החיים.
תודה על הקריאה ועל התשובות מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוברינג - באמת בטוח?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2014חזקה על הרופא שלך שהוא יודע מה הוא אומא ,ובנסיבות המקרה סביר להניח שמדובר בקרישי דם,יתכן שהתקנת התקן ללא תוספת של הורמונים יכול להיות הפתרון שלך ולמנוע את החרדות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)