מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אודה לעזרתכםשירה11/05/2014
שלום רב,
היריון תאומים מטיפולי IVF.
בשבוע 13+5 הלכתי לעשות את בדיקת הדם שמחליפה את מי השפיר.
עדכנו אותי שלא היה מספיק דנ"א עוברי ושיש לי שתי ברירות -
או לעשות את הבדיקה בשבוע 21 (לפי המלצת הגנטיקאים, בשבוע 21 יהיה מספיק דנ"א עוברי אך הם מדגישים שהרפואה לא מדע מדוייק ואולי יהיה דנ"א עוברי עוד לפני כן...)
או לגשת בשבוע 18 או 19 בתקווה שיהיה מספיק דנ"א עוברי.
אני שואלת כי אם חס וחלילה משהו לא יהיה בסדר ונצטרך דיקור מי שפיר, אז שבוע 21 זה כבר מאוחר...
מה אתם ממליצים? לגשם בשבוע 18 או 19 ולקוות שיהיה מספיק דנ"א?
ככה זה בהיריון תאומים? לוקח זמן לדנ"א העוברי להתפשט לדם של האם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לעזרתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר11/05/2014למה בכלל את צריכה מי שפיר או בדיקות דם?
אם את צעירה ומעקב ההריון תקין ואת בכל זאת רוצה לבדוק אז תעשי בדיקת דם בשבוע 21,זה לא מאוחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסורבידר - תמיד מרגיע!
שירה11/05/2014הכל תקין... השקיפות, הסקירה המוקדמת...
פשוט רק בגלל שאני בת 35 וחצי אז המליצו לי על בדיקת הדם...
אודה לעזרתך! תודה רבה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה.
שירה13/05/2014הכל תקין... השקיפות, הסקירה המוקדמת...
פשוט רק בגלל שאני בת 35 וחצי אז המליצו לי על בדיקת הדם...
אודה לעזרתך! תודה רבה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה. - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2014ממליץ על בדיקת דם או מי שפיר בשבוע 30-31.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! המשך שאלה -
שירה13/05/2014אתה ממליץ לי לעשות את בדיקת הדם בשבוע 21 שאז יהיה מספיק דנ"א עוברי?
ואם בעזרת השם הכל יהיה תקין - אז לוותר על בדיקת מי השפיר?
שורה תחתונה - המלצתך לבחור או בדיקת דם או מי שפיר?
תודה לך פרופ' בידר!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! המשך שאלה - - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2014כן
קודם דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלפי תודות!!!!!!
שירה13/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך ד"ר בידר
טל14/05/2014ד"ר בידר היקר, האם לטעמך במידה הסקירות יהיו תקינות ותצא לה בדיקת דם תקינה אז לא תצטרך דיקור מי שפיר בנוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך ד"ר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2014לא תצטרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)