הפרשות חומות בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות בהריון
    דניאל
    12/05/2014

אני אחרי סבב מוקפאים שבוע 5+1
    בטא ביום 4+1 355, ביום 4+ 3 952, ביום 5+1 10,557.
    משבוע 4+ 5 ימים התחילו לי כתמים חומים והם רק מתגברים לפעמים זה אדום.
    אתמול עשיתי אולטרסאונד וראו שק ברחם (שבוע 5+ 0).
    הפרוגסטרון בכל הבדיקות בין 42 ל-44 ואני שמה 3 פעמים ביום אנדומטרין. האם יש סיבנ לדאגה? או שזה יכול להיות טבעי בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות בהריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/05/2014

מתקבל הרושם שבינתיים הכול תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון

שיר
    13/05/2014

בשבוע 6-8 גשי לאולטרסאונד לבדיקת דופק אולי אפילו לפני לראות מה הסטטוס, כדאי גם להתייעץ עם הרופא לגבי תמיכה, אולי עקב ההכתמות/דימום כדאי לקבל תמיכה של פרוגסטרון למשל קרינון/אנדומטרין שייתכן וימנעו הכתמות לגמרי ויחזקו את הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי אבל

דניאל
    13/05/2014

עשיתנ לפני יומיים (שבוע 5+0) אולטרסאונד וראו שק ברחם ואמרו שזה ממש מוקדם עדיין. אני שמה 3 נרות של אנדומטרין ביום. זה בעיקר הפרשות חומות מרובות (כתוצאה של האנדומטרין) לפעמים בגוון אדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי אנדומטרין

שיר
    14/05/2014

היי, כתוצאה מאנדומטרין אמורות להיות הפרשות לבנות כמו שלג ולא חומות או אדומות. ייתכן ובהמשך הן יעלמו קליל אך ממליצה לגשת לבדיקת דופק כשכבר אפשרי ולשים לב לדימום, אין ממש מה לעשות אם את כבר מקבלת תמיכה אלא להמתין בסבלנות. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו