המלצה חמה על פרופ.בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המלצה חמה על פרופ.בידר
    תמי
    18/05/2014

שלום לכל הבנות היקרות מטופלות פוריות.כמה שנים כמוכן בנסיונות.אני מבינה כיום שמסיבה רפואית לצערי לא אמשיך. היתה לי שיחה עם פרופ. בידר. איש חכם ומעל לכל בן אדם אשר שואל לעומק, מברר בסבלנות רבה ובקשב רב והכי חשוב בגילוי נאות אומר מה ניתן, מה סיכוי מה סיכון וכו. אכפת לו ממך.מבריאותך.אין הרגשה של עוד אחת. הגעתי אליו מאוחר מידי....והאמינו לי כבר הייתי אצל רופאים מן השורה הראשונה. למי שעוברת את המסע המאוד לא קל הזה מכל הלב בהצלחה ! רק רציתי לשתף אתכן. אני אנסה להגשים את חלומי להיות אמא בדרך אחרת....ותודה לפרופסור בידר על המענה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה חמה על פרופ.בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה מתוקה

טל
    18/05/2014

לא משנה במה תבחרי שיהיה לך המון בהצלחה ושמצאי את האושר בכל דרך אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפים

רוית
    23/01/2015

תמי אשמח לשאול אותך שאלות כי אני בדילמה. אם אפשרי אנא כתבי לי פרטים להתקשרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה חמה על פרופ.בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/01/2015

תודה.
    עוד יחשבו ש״שתלתי״ אותך בפורום.
    בכל אופן היות ואני לא מזהה אותך בהצלחה בכל אופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה חמה על פרופ.בידר - תגובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/01/2015

אבל לאמיתו של דבר זה לא פורום לפירסום רופאים, ואני רוצה לציין שכל חברי שעונים כאן הם רופאים מהשורה הראשונה של עניני בפיריון בארץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו