מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- USשלי20/05/2014
שלום פרופ', אני בת 38 רווקה עם רזרבה שחלתית נמוכה, לכרגע צריכה שאיבה והקפאת ביציות
פורטוקול אחד נכשל עקבץ ביוץ
פורטוקול שני
יום 14 לווסת ויום 11 לפורטוקול
US
עובי רירית 8.5
שחלה שמאל- אין כלום (היה זקיק 17.5 בייץ)
שחלה ימין- זקיק 18 מ"מ, זקיק 18.5 מ"מ, זקיק 10.5 מ"מ
+קטנים
1. יש סיכוי שיצאת משהו משאיבת 2 הזקיקים, כדאי ?
2. תוכנן שאיבה לאחר 14 יום שזה יוצא ביום חמישי
מותר לדחות ליום 17 שזה יום ראשון ?
3. אני מזריקה פרגובריס בשעה 19:3 בערב, לאחר רבע שעה
זה בסדר / צריך אחרת ?
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
US - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2014השיקול למתן אוביטרל מותנה במספר גורמים ,רמות ההורמונים ,גודל הזקיקים ,והסכנה לביוץ מוקדם,לכן את השיקול אמור לעשות הרופא המטפל שלך בהתאם לסה"כ הנתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך, שאלה חשובה.....
שלי20/05/2014תודה על תשובתך.
לא ענית על שאלה שמאוד חשובה
אני בת 38 רווקה עם רזרבה שחלתית נמוכה, לכרגע צריכה שאיבה והקפאת ביציות
1. יש סיכוי שיצאת משהו משאיבת 2 הזקיקים (18 מ"מ, 18.5 מ"מ), כדאי ?
מומלץ לסיים את הפורטוקול כמתוכנן ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך, שאלה חשובה..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2014באופן כללי ניתן לומר שבמצבך הייתי ממליץ לך להרות לאלתר ולא לבזבז זמן,אנרגיה וכסף על שימור הפוריות,היות שעל מנת לשמר 20 ביציות המקנות לך סיכוי סביר להריון עתידי עלייך לעבור מספר רב של טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב ?
שלי20/05/2014אין מצב שמשני ביציות איכותיים מוקפאים יכול להיות ילד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין מצב ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2014כאמור הסיכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)