שאלה לקראת הפריה חוץ גופית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לקראת הפריה חוץ גופית
    לוני
    20/05/2014

שלום,
    אני לקראת הפריה חוץ גופית ראשונה, וכשישבתי עם הרופאה על התכנית היא כתבה לי להתחיל לקחת אסטרופם מהיום ה- 19 למחזור שלפני המחזור שבו אתחיל את לקיחת המנופור לקראת ההפריה. שכחתי למה היא הציעה לי לקחת את האסטרופם במחזור שלפני המחזור של הטיפול....ניסיתי להבין דרך המידע ברשת ולא הצלחתי. תוכל להסביר לי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לקראת הפריה חוץ גופית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/05/2014

הסיבות שמורות עם הרופאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לזה תשובה מדעית?

לוני
    20/05/2014

אם יש הסבר למה משמש אסטרופם, למה הסיבות שמורות עם הרופאה? לא הבנתי לה ענית לי ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לזה תשובה מדעית? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/05/2014

מתן האסטרופם לפני הטיפול אינו פרוטוקול שגרתי,ולא ברור מדוע הוא ניתן במקרה זה ,לכן עלייך להפנות את השאלה לרופאה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו